Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

demzmiyim dedm bır sey mı oldu dıyorum hayır dıyor aman ne bılım ben bendemı var bır sey anlamadım gıttı vala şıpıdıkım ya

kızlar herkese merhabalarrr 4 günlük tatilden sonra ancak düşebildim yanınıza :D:D

nasılsınız ne var ne yok bakalım 🙂

bende kayınvalidem var :😀

ve iş yerinde çok yoğunum kızlar ya sizi özledim bu arada 🙂

kelebek sende kocanla ve arkadaşlarınla geçir yılbaşını
kızçene o kadar meraklı değilsindir diye umuyorum 😀

degılım ama annemı falanda cagırdı annem dıyor neden gıtmıyoruz dedm bılmıyorumm hayr aramzda bır sey de gecmedı ki en ufak bır lafım olmadı aman kğsersede kendı bılır bazen cekemıyorum vala zaten butungun iş yetıyor cevremzdekı absuruk ınsanlar yetıyor bırde onla mı ugrascam yenı yılmıızı dılerm gusel gecer hepımızın

benim bugün midem ağrıyor ya bi tuhafım offf hiç ağrımazdı müdüre sinirr olaa olaa kızlar resmen adam kayırıyor 3 arkadaş çalışıyoruz burda bu müdür yeni geldi nisandan beri daha birbirmize kötü bir laf etmedik arkadaşlarla aramız çok iyidi servis olarak adam geldi huzur kalmadı.2 kız bir erkek çalışıyoruz şimdi erkek ark. kendine maşa etti herşeyi ona yaptırıyor bize iş vermiyor nerde arşivlik iş var onu yapıyoruz telefonlara baktırıyor bıktık valla çocuğa cephe olmaya başladık günlerdir konuşmuyoruz sürekli kapısı kapalı özel konuşuyorlar gizli gizli tek ona yaptırıyor işleri 🙁( ne olacak bu gidiş böylee. anasınında gözü müdür adam resmen biz yokmuşuz gibi davranıyor huzur muzur kalmadı 🙁(

benim bugün midem ağrıyor ya bi tuhafım offf hiç ağrımazdı müdüre sinirr olaa olaa kızlar resmen adam kayırıyor 3 arkadaş çalışıyoruz burda bu müdür yeni geldi nisandan beri daha birbirmize kötü bir laf etmedik arkadaşlarla aramız çok iyidi servis olarak adam geldi huzur kalmadı.2 kız bir erkek çalışıyoruz şimdi erkek ark. kendine maşa etti herşeyi ona yaptırıyor bize iş vermiyor nerde arşivlik iş var onu yapıyoruz telefonlara baktırıyor bıktık valla çocuğa cephe olmaya başladık günlerdir konuşmuyoruz sürekli kapısı kapalı özel konuşuyorlar gizli gizli tek ona yaptırıyor işleri 🙁( ne olacak bu gidiş böylee. anasınında gözü müdür adam resmen biz yokmuşuz gibi davranıyor huzur muzur kalmadı 🙁(

canım dikkat et kendine , midene
iş hayatı bu napıcaksın
güzel bişi olsaydı para almazdık sonucunda.

yeni gelen müdürler yerini sağlamlaştırmak için yaparlar genelde böyle şeyler. aklı sıra o çocuğu kendine taraf ediyor.

sen sıkma canım canını.

ayhh canım müdür demek döt demek ben bunu öğrendim
tamam bazısı gerçekten iyi olabiliyor ama genelini koy çuvala sala sala vur duvara

bizim şirkete bitane kadın var muhasebe müdürü, ne kadar çalışanı varsa hepsi şikayetci
psikopat gibi herkes ondan kaçmaya çalışıyor ama üst yönetim onu cok tutuyor
o nedenle en iyisi fazla aldırış etmemek

Geri