Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar bu arada biz berk siminden vazgeçtik. sebeplerini söyleyeyim. 1. berk kuranda geçiyor ve şimşek demekmiş. ve hocalar olabildiğince çocuklarınıza bu tarz sertt isimler koymayın diyorlar. 2. berk ingilizcede argo olarak sersem demekmiş. şok oldum. belki ilerde oğlum ingillizceyle haşır neşir biri olacak ona bunu yapmak istemedim.şuan bir kaç isim üzerinde duruyoruz.

ömer ağır basıyor en çok sizce nasıl.

günaydın herkeslereee...nasılsınız kızlarr..
akasyam bende kurandan olmasına ve anlamına çok dikkan eden biri olarak iyi yapmıssın demek istiyorum..ömer ismi çok güzel bir isim..
ömer yiğit koyabilirsin...ben gerçi tek isim taraftarıyım..

menekşecim hoşgeldin yorma kendini bukadar yılbaşındada bizde toplanma durumu vardı ama kayınvalidem bizde toplanırız tesaduf o gün çalışıyor zor olur demiş sağolsun iyide oldu zor olurdu benim için

bence çok güzel bi isim ömer
benim kuzenimin oğlu ömer olmasa oğlum olursa kesin koyardım çok seviyorum
berk ten vazgeçmekle iyi yapmışsınız bence de
ben sevememiştim pek berk ismini yaaa 😀

akasyacım evet baktım şimdi berke ingilizce anlamı öyle gerçekten.
ömer güzel canım benim kuzenim var adı ömer cahit.

şıpıdık bend eoyleyım az uyuom olmuyor cok uyuyorum olmuyor hep bır uyku hali havalardan bıde vucut drencımız duşuyor bırde bn rejıme basladım

kelebekim acilen topiğimize bekleniyorsunuzzz

çikletim hoşgeldin kuzum bidenem.

su perisi çok geçmiş olsunn canım benim..Bu havalar böyle yatağa düşürür insanı..bi an önce kar yağsada bitse..😕
huzurum ev işini okudum canım benim hersey için hayırlısıysa olsun diyoruz..eğer olmazsa hiç canını sıkma sonucta ev hipotekli..
ağlayanın malı gülene yaramaz..kolay değil ev aramak seni anlıyorum ama azıcık daha sık dişini..Rabbim hakkınızda hayırlısını versin..

kız sahil hep söyliycem söyliycem unutuyorum
seni eşinle acayip benzetyorum kardeş olsanız bu kadar benzemezsiniz yani
yoksa siz kardeşmisiniz kuzum