Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Su perisi geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

Akasya özledim valla az önce aklımdan geçiyodun bu kız nerelerde gelmedi yoksa öbür taraftamı takılıyo diye :D:D

Maşallah menekşe misafir ağırla ağırla bitiremedin gitti ya.
Haftaya bizde kuran okutucaz kayınpeder için en az 25 kişi olucak.
Bu sayı dahada artar 🙁(

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
valla ben acayip yorgun ve uykusuzum
11:30 gitti misafirler mutfaı toparla flan filan derken saat 12 yi geçti
hiç dinlenemedim
bu akşam eve gider gitmez uyumayı planlıyorum yemek flan da yapmıycaz kahvaltı ederiz artıkın 😀

mormenekse sende cok mısafır agırlıyorsun dınlen bıraz bende cok uyumaktan uykusuzm hahaha

günaydın kızlar
superisi çok geçmiş olsun canım
akasyacım sen doğum iznine ayrılırsan bizi queen gibi yalnız bırakma tamam mı canım gel arada mutlaka.

kızlar bizimde ev işi hala netleşmedi. sinir oluyorum. perşembeye kadar çözülcekmiş güya bakalım.
geçmişe bakamadım ama dün kimse girememiş heralde.
benimde vaktim olmadı.

akasya çizelgeni ortalamışın 🙂
az kaldı sabret oh elinde çayla bizimle keyifli sohpet yapmaya
nasıl bebiş

evet kızlar yarıyı çoktan geçtik. bebeğiğm iyi hamdolsun. geçen gün renkli ultrasyon vardı ona girdim yüzünü gördüm. çok net olmasada çok güzeldi. daha bişey alamadık bu hafta sonu başlıyoruz alışverişine. quenn geliyormu acaba o nasıl ikra nın bebeği. bu hafta son kızlar son iş günlerim. o yüzden yoğunum. evime geçeyim inşallah daha rahat gelirim

günaydın kızlar
akasyacım sen doğum iznine ayrılırsan bizi queen gibi yalnız bırakma tamam mı canım gel arada mutlaka.

kızlar bizimde ev işi hala netleşmedi. sinir oluyorum. perşembeye kadar çözülcekmiş güya bakalım.
benimde vaktim olmadı.

inşallah canım pc yi kaptığım her an sizinleyim. bu arada arada gelip okuyorum snein durumu. en sinir olduğum şeydir belirsizlik. ama olsun geç olsun güç olmasın canım. en hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim.

dün halımı verdim yıkamaya ilk acemiliğime geldi mutfkta kremli yerleri fırına denk gelmişti lekeler oldu haliyle kızçe karş çıkıyordu yıkarlar yazın surat yapıyordu yıkamaya verme gibisinden dedim hazır günlük otruduğum halıda kremli obuda vereyim merdivenlerde giydikleri terlkilerle giriyorlar kaynımlar feln kirlendi gibi yaza bekleyebilirdi ama içim elvermedi bir de baktım kızçe çıkmış yukarı bu halıyıda verelim verelim dedim
ilginç ya inadına verdi bence sen verisin bende vereyim iki kere basımadı halsına onu özel misafirler gelince sarıyor deli oldum resmen madem bana baştan karşı çıkmıcan
halıyı yıkatırım ben oğlanalra

Bugünde yataktan zor kalktım valla. Havalardanmı nedir bilmiyorum hep uyumak istiyorum.

valla sorma şıpıdık her seferinde artık nerdeyse herkes geldi uzun bi süre kimseyi ağırlamam diyorum ama gene gelenler oluyo
neyse canım seviyolarki gelmek istiyolar dimi olsun napalım bu gece dinlenirim bende artıkın

mormenekse sende cok mısafır agırlıyorsun dınlen bıraz bende cok uyumaktan uykusuzm hahaha

hahaha keşke bende öyle olsam 🙂

günaydın kızlar

benimde vaktim olmadı.

hayırlısı olsun huzurcum sıkma canını
allah bilir hayırlı zamanı

inşallah canım pc yi kaptığım her an sizinleyim. bu arada arada gelip okuyorum snein durumu. en sinir olduğum şeydir belirsizlik. ama olsun geç olsun güç olmasın canım. en hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim.

çok sağol canım benim. duanı eksik etme malum hamilelerin duaları kabul olurmuş.
bebeğine de Allah sağlık versinn.

Geri