yok canım kuran geçmesi şart değil. anlamı güzel olmalı ismin. birde kafir ismi olmamalı tabiki. mesela kuranda geçen bir çok kelimeyi isim diye koyuyorlar çocuklara. ama o kadar sakıncalı ki. mesela aleyna koyuyorlar övünüyorlar kuranda geçiyor diye. anlamı üzerinde demek. mesela bir çok sahabeninde ismi kuarnda geçmiyor. ömer gibi ama koyulması uygun isimler. senin sevdiğin isimler ne mesela.
MELİK: (Ar.) Er. 1. Padişah, hakan, hükümdar. 2. Mal sahibi. 3. Allah'ın isimlerinden, (bkz. Abdülmelik). Melikşah: Sultan Sencer'in babası olan büyük Selçuklu hükümdarı.
ŞAH: (Fars.) Er. 1. Hükümdar. - Birleşik isimlerde 1. ve 2. isim olarak da kullanılır: Şahbanu - Selimşah gibi.
canım bakıldığında anlamında sıkıntı yok.çokta güzel bir anlamı var hatta. çınar ismine bende bayılıyorum
tahmin ediyorum kuzum ben arko nem gliserinli onu kullanıyorum pembe renk kutusu kuzu çok güzel yumuşacık yapıyor benimde ellerim sürekli evde suda ve domestosta olduğu için çok çatlıyor bu çok ii geldi
bade nn anlamı oyle eft eşimde karısabılır bu konuda bana dıkkt eder boyle seylere aslnda bncede olması gerekn de bu kayra kız ısmıde erkek ısmıde gusel bnce