Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Senin tırnaklarında güzeldi şeker. Emek harcadığın belliydi. Eline sağlık seninde.
Geçtim seni oleyyy yuppiiii hahahahahahaha

gectın benıııııı :pasi:

yok canım kuran geçmesi şart değil. anlamı güzel olmalı ismin. birde kafir ismi olmamalı tabiki. mesela kuranda geçen bir çok kelimeyi isim diye koyuyorlar çocuklara. ama o kadar sakıncalı ki. mesela aleyna koyuyorlar övünüyorlar kuranda geçiyor diye. anlamı üzerinde demek. mesela bir çok sahabeninde ismi kuarnda geçmiyor. ömer gibi ama koyulması uygun isimler. senin sevdiğin isimler ne mesela.

ben erkek olursa kayra istiyorum
kız olursa ada,bade,eylül üçünden bırı artık

akasyacım senin bilgin var sanırım

melikşah nasıl iyimi 🙂

benim ortada fol yok yumurta yok ama benimde çınar ismi çok hoşuma
gidiyo çınar gibi köklü güçlü biri olmasını istiyorum 🙂

melikşah ismini ilk defa duydum şimdi baktım

MELİK: (Ar.) Er. 1. Padişah, hakan, hükümdar. 2. Mal sahibi. 3. Allah'ın isimlerinden, (bkz. Abdülmelik). Melikşah: Sultan Sencer'in babası olan büyük Selçuklu hükümdarı.

ŞAH: (Fars.) Er. 1. Hükümdar. - Birleşik isimlerde 1. ve 2. isim olarak da kullanılır: Şahbanu - Selimşah gibi.

canım bakıldığında anlamında sıkıntı yok.çokta güzel bir anlamı var hatta. çınar ismine bende bayılıyorum

bizim isimler belli oğlan olursa ozan hatta yusuf ozan 😀
kız olursa ayşe kesin de bi isim daha eklenebilir yanına ayşe ismine bayılıyorum ama

gectın benıııııı :pasi:

ben erkek olursa kayra istiyorum
kız olursa ada,bade,eylül üçünden bırı artık

canım bade aşk şarabı demek. ve konulması uygun görülmeye isimlerden.

KAYRA: (Tür.) - Yüksek büyük tutulan ya da sayılan birinden gelen iyilik lütuf, ihsan atıfet, inayet

kayranın anlamı gerçekten çok güzel. ama nedense ben kıza daha çok yakıştırıyorum

canım bade aşk şarabı demek. ve konulması uygun görülmeye isimlerden.

KAYRA: (Tür.) - Yüksek büyük tutulan ya da sayılan birinden gelen iyilik lütuf, ihsan atıfet, inayet

kayranın anlamı gerçekten çok güzel. ama nedense ben kıza daha çok yakıştırıyorum

bade nn anlamı oyle eft eşimde karısabılır bu konuda bana dıkkt eder boyle seylere aslnda bncede olması gerekn de bu kayra kız ısmıde erkek ısmıde gusel bnce

Geri