MUHAMMET ismi cok güzel ama bu ismi herkes tasıyamzms bnde duymuştummesela bu isim konulursa agzına kötü bir kelime küfür almöıycak gercekten müslüman gıbı yasaması gerekıyormuş Rabbim herkese nasp etsn tbı hakkıyla
Ay ALLAHIM ya nereye dokunsam, kime dokunsam elektrik çarpıyo. Dün resmen patronumu çarptım cıstttt diye ses çıktı adam tırstı. Bugün başka birine çarptım. Şimdi portakala dokundum ondan bile elektrik çarptı ya. Gerçekten bişeylere dokunurken korkuyorum artık.
Çok kötü duruma geldim ya 🙁( Toprağa ayak basamadım hala.
Ay ALLAHIM ya nereye dokunsam, kime dokunsam elektrik çarpıyo. Dün resmen patronumu çarptım cıstttt diye ses çıktı adam tırstı. Bugün başka birine çarptım. Şimdi portakala dokundum ondan bile elektrik çarptı ya. Gerçekten bişeylere dokunurken korkuyorum artık.
Çok kötü duruma geldim ya 🙁( Toprağa ayak basamadım hala.
canım ata isminin çocuklara ağır geldğini duymuştum.isim analisti çıkmıştı geçen tv ye. koymayın diyordu.
tesadüf. damal yeğenimin adı. bende çok seviyorum yağmur damla gibi isimleri. benim berk ten vazgeçme sebebim şimşek olmasıydı. .çünkü her ne kdara damla yağmur gidi doğal bir olay olsada şimşek pek sevilen bir bişey değil. ama damla banasaflığı hissettiriyyor. hani fetvaveremem ama benim fikrimce güzelbbir isim anlamıda söylenişide güzel.