Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Hadiii yaa kimin dügününe gitti o yaa anlatın bana çabuk ben bir ara ne izlerdim ya onları nasıl kavga ediyorlardı 🙂)

Baldemle cikletimin kızı olursa da Ela olabilir 🙂

Tesadüf sana da damla çok uyumlu ayyy şimdiden isim bakıyoruz 🙂

MUHAMMET ismi cok güzel ama bu ismi herkes tasıyamzms bnde duymuştummesela bu isim konulursa agzına kötü bir kelime küfür almöıycak gercekten müslüman gıbı yasaması gerekıyormuş Rabbim herkese nasp etsn tbı hakkıyla

kızlar burda ındırmler vr magazalarda oglen cıkıp bakacagz bakalm neler vr

bncede KURANDA gecen gusel modern ısımler vr ama ayse fatma hatıce gıbı ısımler koymam ben mesela tercıh meselesı ama kesnlkle KURANDA gecmesı anlamıda gusel olması sart
ayşe ismi bence her çağa uyan bi isim tabiki herkesin kendi düşüncesi
benim kızım olursa kesinlikle ayşe olucak belki yanına başka bi isimde gelebilir

ata deyince aklıma semra kaynana geldi menekşenin düğününemi gelmişti🙂

yok kız benimle alakası yok
esenin düğününe gelmişti hahaha

Ay ALLAHIM ya nereye dokunsam, kime dokunsam elektrik çarpıyo. Dün resmen patronumu çarptım cıstttt diye ses çıktı adam tırstı. Bugün başka birine çarptım. Şimdi portakala dokundum ondan bile elektrik çarptı ya. Gerçekten bişeylere dokunurken korkuyorum artık.
Çok kötü duruma geldim ya 🙁( Toprağa ayak basamadım hala.

ayşe ismi bence her çağa uyan bi isim tabiki herkesin kendi düşüncesi
benim kızım olursa kesinlikle ayşe olucak belki yanına başka bi isimde gelebilir

yok kız benimle alakası yok
esenin düğününe gelmişti hahaha

mormenksem senn begnmen onemlı zatn ayşe nın yanna naz gelebılır ayşe naz guzel olur bnce ayy kızlar smdıden ısmler dusunuoss bız cocuk dusunmuoss cogumuz ona gore:D:D

Ay ALLAHIM ya nereye dokunsam, kime dokunsam elektrik çarpıyo. Dün resmen patronumu çarptım cıstttt diye ses çıktı adam tırstı. Bugün başka birine çarptım. Şimdi portakala dokundum ondan bile elektrik çarptı ya. Gerçekten bişeylere dokunurken korkuyorum artık.
Çok kötü duruma geldim ya 🙁( Toprağa ayak basamadım hala.
boşver şıpıdıkım patronu çarpman iyi olmuş
ayağını denk alsın sana bişey derken hahaha

Hadiii yaa kimin dügününe gitti o yaa anlatın bana çabuk ben bir ara ne izlerdim ya onları nasıl kavga ediyorlardı 🙂)

Baldemle cikletimin kızı olursa da Ela olabilir 🙂

Tesadüf sana da damla çok uyumlu ayyy şimdiden isim bakıyoruz 🙂

şimdiden bakıyorum işin ilgincide kız bakıyorum nedense🙂 Ortada fol olsun eşimede damlayı söylerim şimdilik bende kalsın

şimdi ögrendım azra kuranda gecıyor namuslu anlamnda süperr bayıldımm kızm olursa azraa ilk sırada

azra hz.meryeme verilen isimlerden biriymiş canım. hani el değmemiş anlamında.bencede güzel bir isim

Benim babam da torunu olursa ismini Ata koymak istiyor bende koyarım 🙂

canım ata isminin çocuklara ağır geldğini duymuştum.isim analisti çıkmıştı geçen tv ye. koymayın diyordu.

tesadüf. damal yeğenimin adı. bende çok seviyorum yağmur damla gibi isimleri. benim berk ten vazgeçme sebebim şimşek olmasıydı. .çünkü her ne kdara damla yağmur gidi doğal bir olay olsada şimşek pek sevilen bir bişey değil. ama damla banasaflığı hissettiriyyor. hani fetvaveremem ama benim fikrimce güzelbbir isim anlamıda söylenişide güzel.

Geri