Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Kızlar evet ben çalışmıyorum, yemeğimde eşim gelmeden hazır oluyor ama kuruntu yapıyor işte, o evde olunca her dk. dibinde olamamya, mutfakta işim oluyor, oda saatlerce değil ama nedense sitem ediyor...

günaydınlarrrr

günaydın sitenin güzel hatunları...bugün hava burda çok soğuk ama bir okadarda aydınlık güzel bir kış sabahı 🙂

hergünümüz böyle aydınlık ışıl ışıl sıkıntı için olmadan geçsin inşallah 🙂

kaç gündür bir rahatca giremiyordum siteye ama bugün biraz rahat gözüküyorum sitenin tozunu attırırım artık bugün

bu arada kocacımın görevi değişti 🙂 yeni görev yerine pazartesi başlayacagından dolayı 4gün izinliii yaniii yılbaşı gecesi beraberiz

günaydın bebişlerrrrrrrrrrrrrrr
kafaaaaaaaa kız görüşemez olduk aramıza kaynanaşongilll girdi

günaydın kuzuuuu

sorma nicki yaaa vallahada girdiii anacım bugün tam tamına 6 gün oldu ama bizimkilerde tık yok tamam iyi güzel hoş bak yukarda Allah var kimseye bi zararları yok ama insanın özel hayatı diye bişeyi var canım yahu

ne yapcaz bilmiyom gari nickiiiiiii

sen napıyon şekerim iyimisin beni özledinmi 🙂 bende seni özledim

hadi dört köşesinnn kafaaa ohoh bebiş çalışmları nasl gidiyor yok mu hala bi belirtiiii

yok anacım daha zaten yeni başlamıştık sonra hastalandım daha dün bittim ama evde misafir olunca insan rahat edemiyo ya...

vala Allah aynı evde oturanlara kolaylık versin hiç kolay değil valla ya.hemen aklıma şıpıdık geldi..

ama yinede bize farketmez inşallah nickii

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum kocamanından.
Bak yılbaşında berabersiniz süper bişey. Nezaman gitcekler bellimi?

Benim kociş bugün bana jest yapmış. İzinli günüydü. Sabah erkenden kalkmış yumurta haşlamış kayısı kıvamı tam sevdiğim gibi. Allah ne verdiyse çıkarmış. Çayıda demlemiş. Güzel bi masa kurmuş. Beraber kahvaltımızı ettik sohbet ettik. Bu sabah çok enerjikim kızlar.

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum kocamanından.
Bak yılbaşında berabersiniz süper bişey. Nezaman gitcekler bellimi?

😀 şıpıdık valla ne zaman giderler hiç bilmiyoruz hiç daha bişey demediler biz cumartesi filan giderler diye tahmin ediyoruz ama umut fakirin ekmeğidir biliyosun

evet yılbaşında beraberiz canım ama umarım umdugumuz gibi olur kayınvalidemler olursa yandı gülüm keten helvam o derece yani