Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar evet ben çalışmıyorum, yemeğimde eşim gelmeden hazır oluyor ama kuruntu yapıyor işte, o evde olunca her dk. dibinde olamamya, mutfakta işim oluyor, oda saatlerce değil ama nedense sitem ediyor...
sorma nicki yaaa vallahada girdiii anacım bugün tam tamına 6 gün oldu ama bizimkilerde tık yok tamam iyi güzel hoş bak yukarda Allah var kimseye bi zararları yok ama insanın özel hayatı diye bişeyi var canım yahu
ne yapcaz bilmiyom gari nickiiiiiii
sen napıyon şekerim iyimisin beni özledinmi 🙂 bende seni özledim
Benim kociş bugün bana jest yapmış. İzinli günüydü. Sabah erkenden kalkmış yumurta haşlamış kayısı kıvamı tam sevdiğim gibi. Allah ne verdiyse çıkarmış. Çayıda demlemiş. Güzel bi masa kurmuş. Beraber kahvaltımızı ettik sohbet ettik. Bu sabah çok enerjikim kızlar.
😀 şıpıdık valla ne zaman giderler hiç bilmiyoruz hiç daha bişey demediler biz cumartesi filan giderler diye tahmin ediyoruz ama umut fakirin ekmeğidir biliyosun
evet yılbaşında beraberiz canım ama umarım umdugumuz gibi olur kayınvalidemler olursa yandı gülüm keten helvam o derece yani