yok canım ya benim düşünceme göre siz geç kalmadınız bence normal.
Erken yaşta anne olmanın faydaları var ama evlilğinde biraz oturması lazım bence.
onlar aceleci çıktılar biraz 🙂 Tabi işte kişiden kişiye göre değişir
oyy canım benim, hepimizin cok güçlüyüz ve ben inanıyorum ki herkes birbiri için güzel şeyler istiyor aramızda kıskançlık yok
ve her ne kadar birbirimizi görmesekte birbirimizi özlüyoruz ve benimsedik
Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
Hey gidi heyy niki kilit noktamdı,tesadüf benden sonraydı.
niki evlendi tesadüf bir anda önüme geçti.Kaldım en sonda.
Fransız kalıyorum malum konulara,akşam menüler paylaşılıyor tek kelime edemiyorum.
Bende ne yapayım kocişimin nilayyun hikayelerini anlatıyordum🙂
Şıpıdıkın balayı resimlerini hatırlıyorum çok hoşuma gitmişdi.
Huzur ablamın geçmişi okuma aşkı,sonrasında yaptığı yorumlar.
Cikletin gelinliğini,baldemin gelin saçı makyajı hele bir resminde oynarken çıkmış o anki mutluluğu
Tek tek evlerimizin resimlerini paylaşmamız.Misafirliğe gider gibi oluyordum.
Sonra siz yemek tariflerini verirken mailimi yemek tarifi ile doldurmam🙂
Balayı dönüşlerini heyecanla beklememiz,düğün günlerinizde aklıma geldiğinizde gülümsemem.
Geçen yıl en çok arkadaş edindiğim seneydi kanımca🙂
İyiki varsınız kızlar.Daha nice nice yıllara hep birlikde inşallah.
Bende yazıcamm bende yazıcam 🙂
Beni en çok etkileyen olay;Baldemin bebegini kaybetmesi oldu ama daha sonrasında hayallerini gerçekleştirmesine de çok çok sevindim ev almanız yeni bir iş ve beraberinde de yeni bir hayat eminim ayaklarını uzatıp kitabını okuyabilecegin kadar zamanın olucak canım benim🙂
Huzurum aynı durum senin için de geçerli yeni bir ev ve bu evde bir bebek 🙂
Sahilimm canımm benimm o sakin kişiligini yerim ben inş seninde dogalgazın baglanır da rahat edersin
Şıpıdık ve kelebek rüya gibi bir balayı geçirdiniz 🙂))
Bunun dışında 2011 benim için haziran-agustos arasında kabus gibiydi ama bitti Eylülle birlikte yeni bir işe başladım çok çok çalıştım bundan sonrada çok çalışmaya devam edecegim 🙂benim için iyi bir kariyer fırsatı olsun 🙂)yanımda olmasını istedigim insan yanımda olsun başka da bir istegim yok 🙂
tweety gözlerim doldu okurken canım benim.....
herşey bizler için hayatta çok zor günler geçirdik hepimiz ama yine ne yaptık? silkelendik ayağa kalktık ve yürümeye devam ettik
Seninde hayatında dilerim bundan sonra seni hak eden, kıymetini bilen insan olur yanında seni üzmesin ağlatmasın, yanlışlıkla ağlatsa bile gözyaşlarını silmeyi bilsin
tweety gözlerim doldu okurken canım benim.....
herşey bizler için hayatta çok zor günler geçirdik hepimiz ama yine ne yaptık? silkelendik ayağa kalktık ve yürümeye devam ettik
Seninde hayatında dilerim bundan sonra seni hak eden, kıymetini bilen insan olur yanında seni üzmesin ağlatmasın, yanlışlıkla ağlatsa bile gözyaşlarını silmeyi bilsin