Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

söylediklerine katıldım zaten adaşım benim sadece hristiyan bayramı değil yılbaşı onu anlatmaya çalıştım, yoksa kesinlikle haklısın
ama burdada evine çam ağacı alıp noel baba motivleriyle yaşanlarda var birazda onlar oturup düşünsünler diye yazmak istedim
ama adaşım bunu kendileri söylüyo bu bizim bayramımız neticede onların resmi tatili..o anlamda yazdım..

bnmde ilk aklıma gelen
topiktekılern sıcak olması
benı aranza almanız sonra baldemn üzüntüsü
tesadüfn evlılıgı ve bna en basndan bu yana ınamış koruucu melek gıbı davranması(topiğe tekrar gelmemı o saglamstı)
senn paris maceran
çikletn bna sinir olması
sahlın konuşkanlığı
niersinn sevdiceği...
bunlar ılk aklıma gelen ehh tbıı bırde malum olayy:D:D
sahilln

mesela babam hiç yıkmaz kemse tahtasına da eti doğramandan önce kekik sürer hafifce tadını alsın diye
ama ben cok aceleciyim ya şıpık fazla özenemiyorum
Allah acıyor galiba cünkü yemeklerim güzel oluyor eşim annemden daha güzel yemek yapıyorsun diyo ama özellikle yaptığım bişey de yok fakat öğrenmeye çalışıyorum 😀

Benim geçen gün kayınvalidem aynen şöyle dedi.
"Erkekler hanımlarının yemeklerini beğenirler alışırlar Allah sevdiriyo ondan sonrada başka yemeği pek beğenmezler" Dedi.
Kayınpederimde evlendikten sonra kaynanamın yemeklerini sevmiş alışmış kendi annesininkini okadar aramaz olmuş.
Allah sevdiriyo alıştırıyo ee o yemeklerde zaten bir tutam sevgi bir tutam şefkat bir tutam neşeyle pişiyo :D:D Tabiki güzel olcak :D:D

Geri