aşkkelebeği Hamiş Melek 30 Aralık 2011 #9.721 baldem' Alıntı: kelebeğim belki pazar günü doğum gününü kutlayamam belki ama sana şimdiden cok cok güsel bir yaş cok güzel bir sene sağlıkla mutlulukla huzurla kocanla bol parayla sevdiklerinle geçireceğin neşe oldu bir yıl diliyorum canım öperim çok Genişletmek için tıkla ... shuzur' Alıntı: kelebekim şimdiden kutlu olsun doğumgünün inşallah yeni yaşında daha da mutlu olursun ben gtitim kızlar çalışayım.. geçen yıl için herkese çok teşekkür ederim Allaha emanetsiniz öpüyorum herkesi. Genişletmek için tıkla ... teşkkr edermm kızlar canmısınızz iyi dilekler hepimizin berbaernde olsunn
baldem' Alıntı: kelebeğim belki pazar günü doğum gününü kutlayamam belki ama sana şimdiden cok cok güsel bir yaş cok güzel bir sene sağlıkla mutlulukla huzurla kocanla bol parayla sevdiklerinle geçireceğin neşe oldu bir yıl diliyorum canım öperim çok Genişletmek için tıkla ... shuzur' Alıntı: kelebekim şimdiden kutlu olsun doğumgünün inşallah yeni yaşında daha da mutlu olursun ben gtitim kızlar çalışayım.. geçen yıl için herkese çok teşekkür ederim Allaha emanetsiniz öpüyorum herkesi. Genişletmek için tıkla ... teşkkr edermm kızlar canmısınızz iyi dilekler hepimizin berbaernde olsunn
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 30 Aralık 2011 #9.722 canım kelebeğim böceğim. doğum gnüün kutlu olsun şimdiden. yEni yıl sana düşünemeyeceğin kadar güzellikler iyilikler getirsin inşallah...
canım kelebeğim böceğim. doğum gnüün kutlu olsun şimdiden. yEni yıl sana düşünemeyeceğin kadar güzellikler iyilikler getirsin inşallah...
P peeeh Yeni Üye Üye 30 Aralık 2011 #9.723 KELEBEKKKKKKKKKKKK MUTLU YILLAR ÇOK ÇOKKKK GÜZEL Bİ YIL GELSİN SANA iyiki doğdun :kutla:
nickimi kim yedi Hamiş Melek 30 Aralık 2011 #9.725 uyuz olmaya başladım ya sayfa sürekli kopuyor ne takip edebiliyorum ne birşey yazabiliyorum
C cikletimnerde Forum Okuru 30 Aralık 2011 #9.726 aslı beşiktaş akbnk önüne git orda kıvıcık saçlı kız var onu bulan ıpad 2 yi kazanıyo çok acill koşş
tesadüf Yeni Üye Üye 30 Aralık 2011 #9.727 nickimi kim yedi' Alıntı: uyuz olmaya başladım ya sayfa sürekli kopuyor ne takip edebiliyorum ne birşey yazabiliyorum Genişletmek için tıkla ... herşeyde seni buluyor ya
nickimi kim yedi' Alıntı: uyuz olmaya başladım ya sayfa sürekli kopuyor ne takip edebiliyorum ne birşey yazabiliyorum Genişletmek için tıkla ... herşeyde seni buluyor ya
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 30 Aralık 2011 #9.728 cikletimnerde' Alıntı: şıpıdık beşiktaş akbnk önüne git orda kıvıcık saçlı kız var onu bulan ıpad 2 yi kazanıyo çok acill koşş Genişletmek için tıkla ... benim oraya otobüsle gitmem 4 durak yaw 🙁 Süper olurdu ama ya. Ofiste bugün yerime bakan olsa gene denerdim şansımı cidden.
cikletimnerde' Alıntı: şıpıdık beşiktaş akbnk önüne git orda kıvıcık saçlı kız var onu bulan ıpad 2 yi kazanıyo çok acill koşş Genişletmek için tıkla ... benim oraya otobüsle gitmem 4 durak yaw 🙁 Süper olurdu ama ya. Ofiste bugün yerime bakan olsa gene denerdim şansımı cidden.
aşkkelebeği Hamiş Melek 30 Aralık 2011 #9.729 ŞIPIDIK' Alıntı: canım kelebeğim böceğim. doğum gnüün kutlu olsun şimdiden. yEni yıl sana düşünemeyeceğin kadar güzellikler iyilikler getirsin inşallah... Genişletmek için tıkla ... amınn hepimizee şıpıdıkımm berbarce SUPERİSİ1688' Alıntı: KELEBEKKKKKKKKKKKK MUTLU YILLAR ÇOK ÇOKKKK GÜZEL Bİ YIL GELSİN SANA iyiki doğdun :kutla: Genişletmek için tıkla ... oh ne gusel kutlama böyle teskkrr ederm cnmsn nickimi kim yedi' Alıntı: uyuz olmaya başladım ya sayfa sürekli kopuyor ne takip edebiliyorum ne birşey yazabiliyorum Genişletmek için tıkla ... bnada oluyorrrrrrrrr
ŞIPIDIK' Alıntı: canım kelebeğim böceğim. doğum gnüün kutlu olsun şimdiden. yEni yıl sana düşünemeyeceğin kadar güzellikler iyilikler getirsin inşallah... Genişletmek için tıkla ... amınn hepimizee şıpıdıkımm berbarce SUPERİSİ1688' Alıntı: KELEBEKKKKKKKKKKKK MUTLU YILLAR ÇOK ÇOKKKK GÜZEL Bİ YIL GELSİN SANA iyiki doğdun :kutla: Genişletmek için tıkla ... oh ne gusel kutlama böyle teskkrr ederm cnmsn nickimi kim yedi' Alıntı: uyuz olmaya başladım ya sayfa sürekli kopuyor ne takip edebiliyorum ne birşey yazabiliyorum Genişletmek için tıkla ... bnada oluyorrrrrrrrr
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 30 Aralık 2011 #9.730 nickimi kim yedi' Alıntı: uyuz olmaya başladım ya sayfa sürekli kopuyor ne takip edebiliyorum ne birşey yazabiliyorum Genişletmek için tıkla ... öğlen banada oldu. yani buraya giremiyodum internet hata veriyodu. ama sende bi kısmetsizlik var burda niki cidden.
nickimi kim yedi' Alıntı: uyuz olmaya başladım ya sayfa sürekli kopuyor ne takip edebiliyorum ne birşey yazabiliyorum Genişletmek için tıkla ... öğlen banada oldu. yani buraya giremiyodum internet hata veriyodu. ama sende bi kısmetsizlik var burda niki cidden.