Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Su perisi gelinlik nişanlık

hahaha hahaha

TAM BENLİK
ELİMİZDE BİR ÇOK MODELİMİZ VAR BUYRUN EFENDİM hahaha hahaha

keşke haberimiz olsaymış canım.
neyse hayırlısı olsun..

kızlar normalde borca girdik diye baya bi darlanmıştım ben ama imzayı attım tapuyu aldık bana bi ferahlık verdi.
inşallah biter şu 2 yıl.

canımmmm iyi güzel sağlıklı ve huzurlu günlerde oturun
biter tabi 2 yıl 🙂

kızlar şuan okadr mutlu oldum ki gözlerm doldu yemın ederımm izmittekı cok yakın arkd.(bız hep bırbırımıze kardeşim deriz) bana kargo gondermiş bershkadan çanta almışş ve cok duygulu mektup yazmıs bu yenı yıl ve dogum gunu hedıyemı hıc unutmucammmmmm canm kardeşim

kızlar şuan okadr mutlu oldum ki gözlerm doldu yemın ederımm izmittekı cok yakın arkd.(bız hep bırbırımıze kardeşim deriz) bana kargo gondermiş bershkadan çanta almışş ve cok duygulu mektup yazmıs bu yenı yıl ve dogum gunu hedıyemı hıc unutmucammmmmm canm kardeşim

Ayy ne mutluluk, canım doğum gününmü?
Yeni yaşın ve yeni yıl sana daha çok huzur ve mutluluk ayrıca sağlık getirsin...

kelebeğim belki pazar günü doğum gününü kutlayamam belki ama sana şimdiden cok cok güsel bir yaş cok güzel bir sene sağlıkla mutlulukla huzurla kocanla bol parayla sevdiklerinle geçireceğin neşe oldu bir yıl diliyorum canım

öperim çok

kelebekim şimdiden kutlu olsun doğumgünün inşallah yeni yaşında daha da mutlu olursun

ben gtitim kızlar çalışayım..
geçen yıl için herkese çok teşekkür ederim
Allaha emanetsiniz öpüyorum herkesi.

Geri