niersim geçmişi okudum tatlım..
kadın eğer simir testi yaptırdıysa parça alınmıyor..buda doktorların tavsiyesi oluyo genelde..muayene ediyoken simir alalımmı derler..
eğer miyom varsa parça alınır..
niersim geçmişi okudum tatlım..
kadın eğer simir testi yaptırdıysa parça alınmıyor..buda doktorların tavsiyesi oluyo genelde..muayene ediyoken simir alalımmı derler..
eğer miyom varsa parça alınır..
bizim yılbaşımızda cikletinki gibi geçti kayınvalidemlerdeydik tv seyrettik acuna baktık 🙂 yeni yıla orda girip biraz yürüyüşe çıkıp evimize geldik sohbet güzeldi o yüzden keyfili geçti pazar günüde dinlendim çok iyi geldi.
dr.kanser riski vr demez diyemez patoloji sonucu gormeden parcann kanserlı olup olmadıgna karar vermez ki! tetkik amaçlı parca alınmıştır düznsız kanamlardan dolayı ama kadınların %90 genel sorunu ustelk menopoz donemnde sıkayetler artabılır ancak patolojı sonucuna bakarak ana tanı koyulur ve medikal tedavi uygulanır
dr.kanser riski vr demez diyemez patoloji sonucu gormeden parcann kanserlı olup olmadıgna karar vermez ki! tetkik amaçlı parca alınmıştır düznsız kanamlardan dolayı ama kadınların %90 genel sorunu ustelk menopoz donemnde sıkayetler artabılır ancak patolojı sonucuna bakarak ana tanı koyulur ve medikal tedavi uygulanır
O zaman benim kızçe eşimi korkkuttu,yada endişelenmesini istedi.
O kadar şaşırmışdı ki kızlar.Eve gelir gelmezde benimle paylaştı.Sonra iyiki benimsin iyiki varsın fıstığım beni hiç bırakma dedi.
Çok duygusaldır,kendini annesinden sakınmasının tek sebebi bizim mutsuz olucağımıza inanması.Çok endişeliydi🙁