C
cikletimnerde
Forum Okuru
çıkıcaktı zatende biraz daha çalışıcam diyodu..ama erkene almıs çıkışı..çok stresyliydi ondan sanırım..smasher niye ayrıldı işten?
çıkıcaktı zatende biraz daha çalışıcam diyodu..ama erkene almıs çıkışı..çok stresyliydi ondan sanırım..smasher niye ayrıldı işten?
niersim geçmişi okudum tatlım..
kadın eğer simir testi yaptırdıysa parça alınmıyor..buda doktorların tavsiyesi oluyo genelde..muayene ediyoken simir alalımmı derler..
eğer miyom varsa parça alınır..
niersim geçmişi okudum tatlım..
kadın eğer simir testi yaptırdıysa parça alınmıyor..buda doktorların tavsiyesi oluyo genelde..muayene ediyoken simir alalımmı derler..
eğer miyom varsa parça alınır..
kızlar bırde bız yılbaşına gırerken eşim eltımlerın yannda öptü bnı yaa :d co romantıktıııııı ya
Parça alındı,cuma günü sonuç alıncak kanser şüphesi var demiş doğru mudur cikletim?
Ben pek bilmiyorum da risk var mı?
işte bende onu diyorum..simir testi rahim ağzı kanseri testi..e kanserse parça alınmıyo..akıntıdan örnek alınıyo..tetkik amaclı parca alınabılır bu parca patolojıye gıder sonuca gore tedavı uygulanır canm
çok güzel kelebek yaaaaaaaaaaaaa
işte bende onu diyorum..simir testi rahim ağzı kanseri testi..e kanserse parça alınmıyo..akıntıdan örnek alınıyo..
dr.kanser riski vr demez diyemez patoloji sonucu gormeden parcann kanserlı olup olmadıgna karar vermez ki! tetkik amaçlı parca alınmıştır düznsız kanamlardan dolayı ama kadınların %90 genel sorunu ustelk menopoz donemnde sıkayetler artabılır ancak patolojı sonucuna bakarak ana tanı koyulur ve medikal tedavi uygulanır