sirke ile cildmize gelen güzellik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nisan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nisan

Yeni Üye
Üye
sirke ile cildmize gelen güzellik
sirkeyle yıkanmak
SİRKE ile gelen güzellik
Güzellik için sirkenin sırrı
Sirkenin cilde hayli yararı var:

-Cildi sulandıran, küçük kılcal damarlar içindeki kan dolaşımını hızlandıran bir etkiye sahip.
-Antiseptik özelliği de var. O yüzden enfeksiyona neden olan bakteri, virüs veya mayaların hızla çoğalmasını engeller.

-Cilt yüzeyindeki aşırı yağlı bezeleri azaltır.

-Pullanma veya soyulma sorunlarına da onu kullanabilirsiniz.

-Cildin ph seviyesini düzenler.

Bir çay kaşığı sirkeyi yüzünüzü yıkamak için dinlenmiş şişe suyuna ilave edin ve öyle kullanın. Banyo suyuna 3-4 yemek kaşığı döküp içinde 10 veya 15 dakika kalırsanız, bedeniniz canlanır. alinti

Ce: sirke ile cildmize gelen güzellik

bunu bende duymuştum ama elma sirkesi olarak biliyorum ciltteki lekeler içinde birebirmiş denemedim ama denicem

deneyecem..bu ara baya bi pullanma oluyor..kış ayından dolayı..mutlaka deneyecem..saol canım emeğine sağlık..

sagolun kizlar yorum icinn,denyen var bnde bilmiyordumm,bi ara is arkadasim denedi faydasinida gormus,,ins bizdede ise yarar,sevgiler

haklısın nisan...valla kozmetik ürünlerinden gözüm korktu...doğal ürünlere yönelmek lazım ...

haklisin asieycimm,zaten satilan urunlerin cogunda dogal seylerle bitkilerle yapiliyor hemde pahali,evimizdeki hazir seylerle yapalim daha iyi,gecen gun maskembitmistii,,inanirmisin yogurt vardi evde denedim,super olduu,tavsiyede ederimm,