CaRiZmA Vip Melek Üye 29 Mayıs 2008 #1 Sivas kangali! sivas kangalı sivas kangali sıvas kangalı en büyük sivaskangalı Bir Sivasli olarak milli gururumuz yani onlari bi kenara atamadim nekadar tatli, zeki, gururlu ve cesurlar dimi.
sivas kangalı sivas kangali sıvas kangalı en büyük sivaskangalı Bir Sivasli olarak milli gururumuz yani onlari bi kenara atamadim nekadar tatli, zeki, gururlu ve cesurlar dimi.
İzmirella Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2008 #2 Cevap: Sivas kangali! küçükken da güselmişş amaaaaaaa 🙂 teşekkürlerr canım
mislinay Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2008 #3 Cevap: Sivas kangali! istanbulda doğup büyüdüm ama bende sivaslıyım canım emeğine sağlık
PaSikA Yeni Üye Üye 1 Haziran 2008 #4 Cevap: Sivas kangali! küçükken çok şeker ellerine sağlık canım🙂
RoCCo Yeni Üye Üye 15 Haziran 2008 #5 Cevap: Sivas kangali! eşim hastası bunların bn köpekten çok korkarım küçüğü büyüğü fark yapmaz😀emeğine sağlık canım🙂
Cevap: Sivas kangali! eşim hastası bunların bn köpekten çok korkarım küçüğü büyüğü fark yapmaz😀emeğine sağlık canım🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 16 Haziran 2008 #6 Cevap: Sivas kangali! A Aaaa seker, enisteye gönderelim bitane kangal, uzak degil nede olsa 😀 bende severim kangali büyük bahcemiz olsa getirecem ilerde ins.
Cevap: Sivas kangali! A Aaaa seker, enisteye gönderelim bitane kangal, uzak degil nede olsa 😀 bende severim kangali büyük bahcemiz olsa getirecem ilerde ins.
RoCCo Yeni Üye Üye 16 Haziran 2008 #7 Cevap: Sivas kangali! uyyyy ALLAH korusun deli bn çok korkuyom diyom sen nedion😀
*jellibon* Daimi Üye Üye 17 Haziran 2008 #8 Cevap: Sivas kangali! bende çok severim şöyle dolana dolana gelsin yamacıma keşke kociş izin veerse
nisan Yeni Üye Üye 20 Haziran 2008 #9 Cevap: Sivas kangali! paylasimin icin sagol canim cok begendim valla