AnGeL_with_a_bRoKen_heaRt Yeni Üye Üye 18 Aralık 2007 #1 Slmlarr ^^ Herkese merhabalar ^^ ismim Meltem , rastgele buldum siteyi ama cok hosuma gitti , umarim paylasimin yaninda guzel dostluklar da cikar burada .. 21 yasindayim , Ankara'dayım , öğrenciyim vb . Şimdiden memnun oldum herkesle tanıştığıma :becky:
Herkese merhabalar ^^ ismim Meltem , rastgele buldum siteyi ama cok hosuma gitti , umarim paylasimin yaninda guzel dostluklar da cikar burada .. 21 yasindayim , Ankara'dayım , öğrenciyim vb . Şimdiden memnun oldum herkesle tanıştığıma :becky:
M Misafir Forum Okuru 18 Aralık 2007 #3 Ce: Slmlarr ^^ hoş geldin arkadaşım keyifli vede bol paylaşımlı forumlar 😉
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 18 Aralık 2007 #5 Ce: Slmlarr ^^ Aramıza hoşgeldin canım... Keyifli zamanlar geçirmeni dilerim.
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Aralık 2007 #6 Ce: Slmlarr ^^ hoşgeldin keyifli forumlar dilerim
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 18 Aralık 2007 #7 Ce: Slmlarr ^^ Hosgeldin canim aramiz, güzel vakit gecirmen dilegiyle...