Bayılıyorum bunlara hakkaten kışın çok güzel ısıtıyor bende kullanıyorum ayağından çıkarmak istemezsiniz ama aşkının sana aldığı hediye gerçekten çok şirin eminimki giymeye kıyamazsın🙂
Eşim bana bunun tüylülerinden almıştı o zaman çıkıyorduk hoş çıkmada sayılmaz toplasan 3 ay bile değil😀 Ama 4 sene nişanlılık dönemi var tabi sonradan o da ayrı konu
Bana aldığı ilk hediye idi ve benim doğumgünümdü.Bende senelerce kıyamadım giymeye çünkü benim için çok özel ve anlamlıydı eşim çünkü almıştı yere basıp hastalanmayayım diye o geldi aklıma taki evlendikten bir süre sonra anca giydim panduflarımı🙂Ama 4 sene boyunca ayağıma takmamıştım sakladım kendi yuvamızda giyerim diye=)
Ay aşkım gideli nerdeyse bir yıl olacak ve gittiğinde kış idi tekrar kış gelmekte.. Havalar sogudugu için çıkartttmaya başladım kışlıklarımı yavaştan ve pantiflerimi görünce 🙁 off gerisini yazmak istemiyorum ben aşkımı cok ama cok ozledim 🙁
canım benim çok güzeller de bilmem biliyomusunuz can tanrıyar karısı peteği bunları giyiyor diye boşadı kocalar yokken giyelim. bu arada allha kavuştursun
Teşekkkür ederim canım benim .. Alllah razı olsun inşallah kavuşurrum çünküm cok ama cok osledim ben yarimi.... Rabbim sanada güzel sıcacık pantifler nasip etsin :sule:
canım benim çok güzeller de bilmem biliyomusunuz can tanrıyar karısı peteği bunları giyiyor diye boşadı kocalar yokken giyelim. bu arada allha kavuştursun
🙂 canım ama bunları bana zaten askım askım aldı.. Hoşuna gitmesse almazdı .. dip not biz eger ayrılcak olsakta (allah korusun) giydiğim için değilde giymediğim için olurdu...:sule:
Teşekkkür ederim canım benim .. Alllah razı olsun inşallah kavuşurrum çünküm cok ama cok osledim ben yarimi....
Rabbim sanada güzel sıcacık pantifler nasip etsin :sule: Sağol canım cok sekerler benimde alasım geldi..sayılı gün cabuk gecer İnsallah tez zamanda kavusursun sevdiğine..