2012 Babalar Günü Hediyesi Ne Olabilir Karar Veremeyenler

T

TİTAN

Forum Okuru
2012 Babalar Günü Hediyesi Ne Olabilir Karar Veremeyenler
babalar günü hediyesi ne olabilir
babalar günü hediye seçenekleri



17 Haziran 2012
tarihinde kutlanacak babalar günü için hediye arayışlarına başladıysanız doğru yerdesiniz melekler :) Elbette ki size ilk tavsiyemiz babanızın tarzı, hoşlandığı şeyler ve ilgi alanları dikkate alınarak bir hediye seçmenizdir. Buna göre 2012 babalar günü hediye seçenekleri ile ilgili tavsiyelerimiz şöyle.. :)


ipad_3-26e.jpg




Son zamanların en popüler teknolojik ürünü olan ipad3leri size tavsiye edebiliriz. Retina display gibi son teknoloji ürünü özelliklere sahip bir ipad3 hangi babayı mutlu etmez ki? Bunun dışında samsung ve iphone marka akıllı cep telefonları da işlevselliği ve şıklığıyla iyi birer hediye seçeneğidir. Son model bir traş makinası da klasik de olsa babanızı mutlu etmeye yeter.

akilli_telefon-38d.jpg


Bunlardan başka balık tutmayı seven babanıza olta seti, rüzgarlık, yağmurluk, olta setini koyabileceği bir takım çantası alabilirsiniz. Yürüyüş yapmaktan hatta yürüyüşlerini doğada yapmayı seven babanıza; yürüyüş için uygun ayakkabı, daha zorlu parkurlarda ona destek olacak baton (yüyüyüş sopası), tozluk, sırt çantası, matara, gözlük ve benzeri destekleyici donanımları babalar günü hediyesi olarak seçebilirsiniz.

Babanız kamp yapmayı seviyorsa kamp malzemeleri, dağcılık ile ilgileniyorsa dağcılık malzemeleri, uyku tulumları, çadırlar babalar günü için babanıza hediye edebileceğiniz seçeneklerden…

Babanız resim yapmaktan, müzik dinlemekten hoşlanıyor ya da sanatın farklı dalları ile uğraşıyorsa onu bu süreçte destekleyecek bir hediye de babanızın çok hoşuna gidecektir. Sevdiği sanatçının en son albümünü babanıza babalar günü hediyesi olarak alabilir. Ya da ne zamandır istediği o fırça takımını babanıza hediye edebilirsiniz. Ayrıca sanatçı ruhlu babanızın hoşuna gidecek el yapımı farklı aksesuarlar da seçebilir ya da kendi ellerinizle onun için bir şeyler hazırlayabilirsiniz. Babanız için şiir yazabilir, ona olan teşekkürünüzü kompozisyona dökerek bir yazı kaleme alabilirsiniz.

Eğer buraya kadar size yardımcı olamadıysak hepsiburada.com adresine girip, solda ki seçeneklerden birini tercih edip babalar günü hediyesi seçiminizi sonuçlandırabilirsiniz :)








Eğer
 
Konu babalar günü hediyesi olunca şuradaki hediyeleri de önerebilirim. Oscar Ödülü - Oskar Başarı Heykeli Büyük Boy
oscar_odulu_oskar_basari_heykeli_buyuk_boy_207.jpg



Tüm sevdiklerinize yılın enleri Oscar larını verin


Artık Oscar ödüllerini sadece Hollywood yıldızları almayacak, onları tüm sevdiklerinize verebileceksiniz. Bu altın sarısı renkteki özel kahverengi ahşap zemine sahip oscar ödüllerini verdiğiniz kişiler kendilerini çok özel hissedecek! Oscar ödüllerinin üzerindeki yılın en iyi sevgilisi, yılın en iyi annesi, yılın en iyi babası, yılın en çapkını, yılın en odunu, yılın en şirini gibi yazılarla herkese özel oscar ödülleri vermeniz mümkün!


Yazılı Ödül Kupası
yazili_odul_kupasi_207.jpg



Yüzlerce çeşitte yılın enleri yazılı ödül kupası


Sevdiklerinize Yazılı Ödül Kupası ile en iyi olduğu konularda yılın enleri kupasını verin. Yılın En İyi Annesi, Yılın En Odunu, Yılın Çapkını, Yılın Sevgilisi gibi yüzlerce çeşit yazı çeşitine sahip Ödül Kupası ile sevdiklerinizi mutlu edin.


Message Chocolate - Mesajlı Çikolatalar
message_chocolate_mesajli_cikolatalar_207.jpg



Aşk ve sevgi mesajlarınızı en tatlı şekilde yani çikolatalar ile verin


Sevginizi ve aşkınızı göstermek istiyorsunuz ancak kelimeler bunu anlatmakta yetersiz mi kalıyor? O zaman bir de mesajınızı iletmeyi Mesajlı Çikolatalar ile deneyin. Seni Çok Seviyorum, İyi ki Doğdun, Aşkımsın gibi harflerle mesaj yazan bu çikolatalar ile sevdiğiniz mutluluktan havalara uçacak.


Fırat Figürü
firat_figuru_207.jpg



Karikatürlerine bayıldığımız Fırat artık figür olarak karşımızda


Her hafta Fırat'ın maceralarını takip eden Fırat hayranlarına müjde! Fırat artık figürü ile sizlerle olacak. Uğur Gürsoy'un Fırat ı her zamanki şirin görünümüylü elinde kocaman salçalı ekmeği ile onu almanızı dört gözle bekleyecek!


Shot Oyunu
shot_oyunu_207.jpg



Shot çektikçe güzelleşen masaüstü shot çekme oyunu


3 ya da 4 kişiyle oynanabilen, tuvalete gitmenin yasak olduğu, içinde 4 adet shot bardağı bulunan, kısacası shot’ladıkça güzelleşen bu oyunda kaybetmek yok! "Abdi” adıyla da bilinen shot çekme oyunu, artık kutu oyunu oldu. Shot oyunu ile alışılagelmiş oyunların pabucu dama atılıyor!


DRIINN
driinn_207.jpg



Cep telefonları sürünmesin!


Cep telefonu kullanan herkesin işine yarayacak basit ve fonksiyonel bir üründür. Ürün, cep telefonunuzun şarj aleti ile duvar prizi arasına takılarak kullanılır.Driinn, cep telefonunuz için güvenli bir ortam sağlamanın yanında şarj cihazınızın kablosu için de kullanışlı bir alan yaratır. Hızlı yaşam temposuna pratik çözüm! Hepsi bu kadar. Bırakın Driinn ve şarj cihazı duvarda kalsın.


İçecek Şapkaları
icecek_sapkalari_207.jpg



Ellerinizi kullanmadan şapkanızdan içeceğinizi için


Bilgisayar oynarken elleriniz dolu olduğu için kolanızı tutacak eliniz olmuyor mu? Maç seyrederken heyecandan biranızı tutmak zor mu geliyor? Spor yaparken elinizde suyu taşımak işkenceye mi dönüşüyor? O zaman sıkı durun, İçecek Şapkaları ile artık tüm bu içeceklerinizi elinizi kullanmadan şapkanızdan içebileceksiniz.


Oscar Ödülü - Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy
oscar_odulu_kisiye_ozel_yazili_buyuk_boy_207.jpg



Oscarın üzerine istediğiniz yazıyı yazdırarak verin


Tüm sevdiklerinize üzerinde kendi istediğiniz kelimeleri yazdırarak onlara özel Oscar verebilceksiniz! İsterseniz Oscarı hediye vereceğiniz kişinin adını yazdırın isterseniz iltifatınızı yazdırın, ne yazacağınız tamamen sizin elinizde! Sevdiğiniz Oscarını alırken Hollywood yıldızlarının bile kendine özgü Oscarları olmadığını görüp çok mutlu olacak!


Book Safe - Kitap Kasa
book_safe_kitap_kasa_207.jpg



Değerli eşyalarınız bu kitapla çok güvende olacak


Tüm değerli eşyalarınızı bu dahice tasarlanmış kitap şeklindeki kasa ile koruyun! Eşyalarınıza göz diken hırsızın en son bakacağı yer olan kitaplığınızda bir İngilizce sözlük gibi duran kitabın içinde değerli eşyalarınızın olduğunu hangi hırsız akıl edebilir ki? Anahtarı sayesinde sizden başka kimse değerli eşyalarınıza ulaşamayacak!


Stress Chest - Stres Göğüsleri
stress_chest_stres_gogusleri_207.jpg



Stres göğüsleri ile tüm stresinize göğüs gerin!


Tüm o demirden ya da plastikten stres topları canınıza tak ettiyse, artık stresinizi gideremiyorsa yumuşacık stres göğüsler imdadınıza yetişecek. Bu harika Stress Chest ler tüm stres ve sinirinizi anında yok edecek.
 
ben cikolata alsam babama yolda hepsini yerim kalmaz bişi hahahaiyi fikir değil cikolata benim için yani:D:D
 
Erkekler çikolataları çok severler. Kişiselleştirilmiş çikolatalar güzel gider. Ayrıca aşağıda en yeni 5 tane babalar günü hediyesine bakabilirsiniz.

Dolar Mendil
dolar_mendil_207.jpg



Dolar banknotu şeklinde kağıt mendil


Dolar Mendil ile doların değeri hiç bu kadar düşmemişti diyeceksiniz. Burnunuzu sildiğiniz mendilin bile dolardan oluşu sizi çok zengin ve havalı hissettirecek. Dolar Mendil ile en bonkör ve havalı siz olun.


Keyboard Stationary Set - Klavye Ofis Seti
keyboard_stationary_set_klavye_ofis_seti_207.jpg



Klavye tuşu şekilli zımba, delgeç, fırça, mıknatıs seti


Keyboard Stationary set ile günlük hayatında her işini klavyeyle yapan ofis insanlarına kısayol tuşları getirdik! Müthiş tasarımlı Klavye Ofis Seti masanıza hem renk getirecek; hem de işlerinizi kolayca halletmeniz için zımba, delgeç, mıknatıs ve klavye fırçanız olacak.


Televizyon Saat
televizyon_saat_207.jpg



Uzaktan kumandalı TV şeklinde alarm saati


Televizyon Saati görenler gözlerine inanamayacak! Buna televizyon kılığına girmiş bir alarmlı saati mi desek ya da kendini saat zanneden uzaktan kumandalı bir televizyon mu desek bilemiyoruz. Aslında her ikisi! Televizyon Saat ile sabahları uyanamamak imkansız olacak.


iBook - Cüzdanlı iPhone Kılıfı
ibook_cuzdanli_iphone_kilifi_207.jpg



Cüzdanlı kitap şeklinde iphone kılıfı


iBook Cüzdanlı iphone kılıfı ile tüm iphone kabı modellerini çöpe atmak isteyeceksiniz. Dış görünüşünü aynı bir eski, deri ciltli, küçük bir el kitabı gibi olsa da o hem bir iphone kabı hem de görüp görebileceğiniz en pratik cüzdan! iBook cüzdan iphone kabı sayesinde cüzdanınız ve iphone nunuz birleşecek.


Cardsharp - Kart Bıçak
cardsharp_kart_bicak_207.jpg



Kolayca cüdanınızda taşıyabileceğiniz kart bıçak


Cebinizde çakı taşımak zor ve tehlikeli diyorsanız sadece bir kart görünümünde olan Cardsharp tam size göre olacak! Cüzdanınızda ya da cebinizde güvenle ve kolayca taşıyabileceğiniz Kart Bıçak hem keskin hem hafif hem de ömür boyu garantilidir.
 
Geri
Üst