Oncelikle gecmis olsun canim,biraz dusun bakalim neler oluyor,hatalar nerede,kim kimi yanlis anliyor vs...degerlendir icinde guzelce,senin de yanlislarin hatalarin varsa cozmeye calis,esin de cozmeye calissin..biraz zaman gecsin guzelce konusun.Bu gunlerde,yani bu hayat sartlarinda hersey zor zaten,evlilikler bile zora giriyor,nedense is hayatindaki,ev hayatindaki vs butun olumsuzluklar evliligi etkiliyor.Once ic huzur olmali canim.Bunu ne yap ,et saglamaya calis,istersen bulundugunuz ortami degistirin ,bilmiyorum fakat en basi huzur olmali.Biz tasindik ve simdi hersey yolunda.Unutma tek sorun yasayan sen degilsin duzelir, fakat esinin yaptigi cok buyuk bir ayip,hic bir neden onu hakli gosteremez.Yinede cok fazla kafana takipta kendini yipratma canim.Elbet duzelir hatta eskisinden de iyi olur,biraz tavrini koy hatasini iyice anlasin.
merhaba gul hanim simdi sizin durumunuz bana hic yabanci gelmiyor belki benden buyuksundur bilmiyorum ama ben 4 senelik evliyim ve inanki evliligimin ilk senesinde cicima ayi 2 hafta surdu ve cok siddet gordum en son hamileyken bir kac tokat yemistim ve ona o an demistim ki eger cocuguma birsey olursa affetmem asla diye kavgalarimiz oyle boyle degildi en son bi kez cok kotu dovduydu beni cocuk hastaydi doktora goturmustum ve eve gelince o bana kizmis konusmuyordu inatcidir biraz ben cocugun ilaclarini vermeye cabalarken o oturmus tv bakiyordu en sonunda yorgunluktan kizdim yardim et dedim o da etmeyince kizdim sen ne bicim babasin falan soyledim iste orda bana bi giristi yuzum morluklar icindeydi bunu anlatirken hala icim sizliyor ama hani derler ya 7sinde neyse 70inde de oyledir yalan ben 2.5 senedir siddet gormedim kavga ediyoruz tabi ama dokunmuyor zaten cok pisman sen affet ama ona belli ettirme sakin biraz burnu surtunsun ama cocuk var isin icinde dedigin gibi benim sana diyecegim su ki cok oluyor bu tur olaylar ama insanlar degisebiliyor ben esimi hala cok seviyorum o da beni ve suan bana olmadigi kadar daha cok ilgi gosterir aradan seneler gecmis hala pismanlik duyuyor ve bu da benim elimde koz oldu 😉:laugh::meçhul:
umarim duzelirsiniz sizin icin dua edecem sakin ama sakin bosanmayi dusunme aklindan bile gecmesin cunku yuva yikmak kolay yuva kurmak zordur canim benim
saol canım benim çok şiddet gördüm diyemem ama lafları ve davranışları zoruma gidiyo bide banim ki bağırı çağırı 10 dk sonra unutur hani bi özür falan dileyeyim demez bende bunu istiyom şimdi iyi sanki hiç bişey olmamış gibi davranıyo
şu an eşim gececi ve sabah 8.30 da işten geldi ve ilk kez içindn gelerk kendi öptü ve şasırdım
boşanmayı düşünmedim değil ama oğlum var yapamam onu ne babadan ne de anneden mahrum etmek istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?