Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 3 Ekim 2007 #1 Soruya Soru - ne söyleyeyim - ne söylememi istersin, - niye sen başlamıyorsun, ... gibi... Herkes birbirine soruyla cevap veriyor 🙂 Başlayayım ben.. Neyle başlayayım?
- ne söyleyeyim - ne söylememi istersin, - niye sen başlamıyorsun, ... gibi... Herkes birbirine soruyla cevap veriyor 🙂 Başlayayım ben.. Neyle başlayayım?
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 7 Aralık 2007 #2 Ce: Soruya Soru neyle başlayacağını bilmiyosan niye oyun oynuyon
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 7 Aralık 2007 #4 Ce: Soruya Soru diyesim varda ondan sen niye kiziyorsun??? 🙂
M Misafir Forum Okuru 7 Aralık 2007 #5 Ce: Soruya Soru kızmıyorum sadece sen niye sebepsiz konuşuyorsun?
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 7 Aralık 2007 #6 Ce: Soruya Soru İstediğin gibi konuşamazsın mı demek istiyorsun?
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 7 Aralık 2007 #7 Ce: Soruya Soru Öyle demek istemiyorum sen niye öyle saniyorsun???
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 7 Aralık 2007 #9 Ce: Soruya Soru evet anlatiyorum ama sen niye anlamiyorsun???