Dişeps Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #11 PaSikA' Alıntı: Çantalar çok şıkmış Leyal Allah bol kazançlar versin🙂 Rüyam ve benden +rep 😀 Genişletmek için tıkla ... Ay canım adminlerim gelmiş hoşgeldiniz bide hediye repmi getirdiniz yerim ben siziçok sağolun ya canlarım benim.
PaSikA' Alıntı: Çantalar çok şıkmış Leyal Allah bol kazançlar versin🙂 Rüyam ve benden +rep 😀 Genişletmek için tıkla ... Ay canım adminlerim gelmiş hoşgeldiniz bide hediye repmi getirdiniz yerim ben siziçok sağolun ya canlarım benim.
@Kendi@ Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2010 #14 ben çok begendim canım ellerine saglık.....ama biraz renkliler benim için biraz sadelikten yanayım.........ama gerçekten süper yetenek. bu yetenegini degerlendirmen süper...başarılar diliyorum cnm
ben çok begendim canım ellerine saglık.....ama biraz renkliler benim için biraz sadelikten yanayım.........ama gerçekten süper yetenek. bu yetenegini degerlendirmen süper...başarılar diliyorum cnm
Dişeps Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2010 #15 çok sağol çiçekim..bakalım site yaptırıyorus onu bekliyorum canım