sedaaa Yeni Üye Üye 11 Mart 2010 #11 şimdiye kadar bir kişi halende öyle ama sonu ne olur blinmez çünkü karşılıksız 🙁 :/
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 27 Haziran 2010 #12 ben bu zamana kadr hiç aşık olmadım zaten sadece 2 erkekle cıktım bırı zaten şimdiki beraber oldugum insan ve ona deliler gibi aşığım çok sewıyorum onu bundan sonrada baskası olmas dierini ilk olanı hiçç sölemiyım çocukluk de geçç
ben bu zamana kadr hiç aşık olmadım zaten sadece 2 erkekle cıktım bırı zaten şimdiki beraber oldugum insan ve ona deliler gibi aşığım çok sewıyorum onu bundan sonrada baskası olmas dierini ilk olanı hiçç sölemiyım çocukluk de geçç
suCre Daimi Üye Üye 27 Haziran 2010 #14 bir kişiyi sevdim ve evlendim...Rabbim başkasını nasip etmesin yarime uzun ömürler versin...AMİNNN 😀
N nagish Forum Okuru 27 Haziran 2010 #15 3 kişiyi sevdim 🙂 ama şu ankii diğer ikisini siler geçer.ailem gibi o..çok seviyorummm onu cnmm bnmm bi ömrü seninle geçirmek dileğiyle....
3 kişiyi sevdim 🙂 ama şu ankii diğer ikisini siler geçer.ailem gibi o..çok seviyorummm onu cnmm bnmm bi ömrü seninle geçirmek dileğiyle....