şeker kız Yeni Üye Üye 26 Ağustos 2007 #1 Şu Ana Kadar KaÇ KİŞİyİ Sewdİnİz?? Şu Ana Kadar KaÇ KİŞİyİ Sewdİnİz??:hug: Bir kere aşık oluduğumu biliyorum da 😀 kaç kişi sevdiğimi hatırlamıyorum. :bounce:
Şu Ana Kadar KaÇ KİŞİyİ Sewdİnİz??:hug: Bir kere aşık oluduğumu biliyorum da 😀 kaç kişi sevdiğimi hatırlamıyorum. :bounce:
M Misafir Forum Okuru 27 Ağustos 2007 #2 Ce: Şu Ana Kadar KaÇ KİŞİyİ Sewdİnİz?? ilk ve tek ve öylede kalacak🙂bilmem anlatabildimmi😉
*şiker* Yeni Üye Üye 23 Ocak 2009 #5 Cevap: Şu Ana Kadar KaÇ KİŞİyİ Sewdİnİz?? ilkimi çok sevdiim .zaten devam da ediyoor
*yabangülü* Yeni Üye Üye 13 Şubat 2009 #6 Cevap: Şu Ana Kadar KaÇ KİŞİyİ Sewdİnİz?? 2 kişi çocukken aşık olduklarım vardır ama çocukluk aşkı işte bilirsiniz 🙂
Cevap: Şu Ana Kadar KaÇ KİŞİyİ Sewdİnİz?? 2 kişi çocukken aşık olduklarım vardır ama çocukluk aşkı işte bilirsiniz 🙂
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 15 Şubat 2009 #7 Cevap: Şu Ana Kadar KaÇ KİŞİyİ Sewdİnİz?? gercek anlamda tamamen tek o benim hayatım yıllardırda o var oncesi çocukluk işte saymıyorm bile olmustur sevdigim artık hiçç önemi yokk
Cevap: Şu Ana Kadar KaÇ KİŞİyİ Sewdİnİz?? gercek anlamda tamamen tek o benim hayatım yıllardırda o var oncesi çocukluk işte saymıyorm bile olmustur sevdigim artık hiçç önemi yokk
HaYaL Daimi Üye Üye 16 Şubat 2009 #8 Cevap: Şu Ana Kadar KaÇ KİŞİyİ Sewdİnİz?? Ben de saymıyorum kimseyi kocişimden başka ben bi onu sevdim diğerleri saçmalıktı 🙂
Cevap: Şu Ana Kadar KaÇ KİŞİyİ Sewdİnİz?? Ben de saymıyorum kimseyi kocişimden başka ben bi onu sevdim diğerleri saçmalıktı 🙂
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 16 Şubat 2009 #9 Cevap: Şu Ana Kadar KaÇ KİŞİyİ Sewdİnİz?? İnanması zor olabilir bu devirde ama bende eşimden başka kimseyi sevmedim sevememde heralde(inşallah böyle bişey olmasında rabbim göstermesin)🙂
Cevap: Şu Ana Kadar KaÇ KİŞİyİ Sewdİnİz?? İnanması zor olabilir bu devirde ama bende eşimden başka kimseyi sevmedim sevememde heralde(inşallah böyle bişey olmasında rabbim göstermesin)🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 11 Temmuz 2009 #10 olmadim hic... :seker: ya gerci oldummu bilmiomda, ama galiba sadece aliskanlikti, yani ask sevgi degildi...🙂
olmadim hic... :seker: ya gerci oldummu bilmiomda, ama galiba sadece aliskanlikti, yani ask sevgi degildi...🙂