Kızlar gününüz epey yaklaşmış.
Allah yardımcınız olsun, inşallah doğumunuz çok güzel geçer ve inşallah meleklerinizi sağlıcakla kucaklarsınız.
Sevgiler...
slm tatlı hamişler ne alemdesiniz bakam🙂 dün kontrolümüz vardı benim bızdık 2500 gramı geçiyo yavaş yavaş dr. bu şekilde giderse 3 haftaya 3500 gramı bulur diyo ama bakalım. bu arada 36.haftamızda nst olayına da girebildik eğlenceliymiş ya hoşuma gitti🙂 bundan sonra haftada bir her kontrolde giricem. bu arada bugün annem geliyo bayram ilan ettim o yüzden. herşeyi ayarlıcaz artık 20 günde full hazırlık moduna giricez bugünden itibaren. şimdilik gelişmeler bu kadar sizi ve bebişlerinizi öpüyorum...
kısss emoşşş doğurdunmu kıs yoksaa görünmüyon hiç gerçi bende giremedim ne zmandır ama sizi okuyup çıkıyodum hemenGünaydin kizlar rapor vermeye geldim.... 🙂
cuma doktordayim... bebeyin durumu iyi, benim iyi... alt tarafta gelismeler var... doktor hazir ol heran doguma gidebilirsin dedi, diger randevuya gelmessen dogurdugunu anlarim dedi... ama bende tik yok 🙂 belim agriyor ama sanci falan yookkkkk... gerci 1 hafta daha dursun, ama haftaya gelebilir 🙂 ya ben bu karindan daha hevesimi alamadimm, daha baska hamislerde gördügüm gibi büyümedide.... 🙂 ne cabuk gecti yaaa
cnmm haberlerini bekliyorum Rabbim bi avazda kurtarsınunforgiven, masallah bebisine kocaman olmus, benim annem yakinda ama esim ise gidince o gelecek artik yanima tek birakmam seni dedi yasadik isten fln yirttik
eminegelin, amann doktorun dedigine bakma bana haftalar önce rahim agzi yumusamis su bui dedi doguma heran gidebilirsin dedi hala bekliyorum esimde sabirsizlandi aynen benimde bi bel agrim var o kaa 😀
yukardada belirttigim gibi bizde bekliyoruz hazirliklarimiz bitti alinacaklar alindir bebegimizin bekliyoruz artik, esim her gece hala sanci manci yok mu diyo cikss dedigimde garibimin morali bozuluyo 😀 aslinda yarin gelse ne süper olur 11.01.2011 güzel bi tarih ama eminim ben haftaya hala dogurmamis olcam 😀
çok saol adminimHadi bakalım hamişler en kısa zamanda sizin ve bebişinizin sağlıklı sohhatli doğum haberlerinizi bekliyoruz bak işte şimdi bende meraklandım sancı varmı sancı😀
Selam Kizlar...
Hepinizin hamilelik guzel gidiyo gibi Allaha sukur..
Gecen hafta yuksek tansiyon yuzunden benim sancilar basladi 4 gun boyunca hastanede makinaya bagli yattim kalkmadan dogumu engellemek icin...Simdi evdeyim 37 hafta bitti ve kucuk tosunum 3200kg uzerinde oldugu icin doguma engel yok ama tansiyon yuzunden sanci gelince yine yatiyorum korkudan...Insallah 2 hafta daha sabredebilirim cunku kendimi hazir hissetmiyorum dogum sancisi cekebilmek icin😀
saol cnm bnm inş senin kadar rahat bi doğum geçiririz duanı eksik etmeKızlar gününüz epey yaklaşmış.
Allah yardımcınız olsun, inşallah doğumunuz çok güzel geçer ve inşallah meleklerinizi sağlıcakla kucaklarsınız.
Sevgiler...
kısss emoşşş doğurdunmu kıs yoksaa görünmüyon hiç gerçi bende giremedim ne zmandır ama sizi okuyup çıkıyodum hemen
artık herşey hazır prensimizi bekliyoruz bizde ama daha çokkk var yaw🙂 sizin çok yaklaştı mis kokularıanı alcaksınız sizle beraaber bende heyecanlanıyorum valla hemen yazın doğum hikayelerinide bi doğurunda önce🙂h Allah bi avazda kurtarsın cnm bende artık normal istiyorum zor ama en güzeli hayırlısı sağlıkla kurtulalaım hepimiz öptük sizi aeoun
sağol canım. inşallah bizde sağ salim kavuşuruz minişlerimize... son günlere geldik artık zorlaştı bayaa çıkıcam diye çabalıyo benim küçük canavar. doğum pozisyonunu aldı ayaklar midemde ittirip duruyo kafasıyla aşağıya yaptığı basıncı saymıyorum bile🙂 bi doğsalar da sevsek yawwKızlar gününüz epey yaklaşmış.
Sevgiler...
son bi kaç gündür bende hiç durmuyorum yerimde gezmelerde doğurucam diye ödüm kopuyo🙂 ama haklısın şu son günlere ne sığdırdık kar sonra bi daha zor çıkarız dışarı yaza kadar o yüzden paso gezicem çok gaza geldim😀huhuuuu biz gezmeden geldik kizimla, hic durmuyorum evde yahuuuama tadini cikarmak lazim bebegim dogduktan snra öyle zirt pirt cikamiycam disari, genel olarak iyiyim cok sükür sadece gecenlerde bi ara midem bulandi (hamisligin basindan beri bulanmamisti) ama cok sürmedi gecti. pazartesi randevumuz var dr teyzede bakalim neler diyecek bize cooook merak ediyorum
nurcum sezeryan için dr. 4 şubat diye girelim bilgisayara ama hiç güvenme öylesine giriyorum adı konsun diye, erken de gelebilir dedi🙂 ocak 25 ten itibaren tetikte olucam gelmezse zaten son çare 4 ünde alacaklar. pazartesi kontrolümüz var bakalım yine duruma göre bi değişiklik olursa haber veririm. sıramı sana savmayı en çok isteyenlerdenim valla😀
ayy ne güzel olur bende şubatın başında sağlıkla gelsin die bakıyorum ya yoksa tarih taaa 25 şubatı gösteriyoo🙂son bi kaç gündür bende hiç durmuyorum yerimde gezmelerde doğurucam diye ödüm kopuyo🙂 ama haklısın şu son günlere ne sığdırdık kar sonra bi daha zor çıkarız dışarı yaza kadar o yüzden paso gezicem çok gaza geldim😀
gecmis olsun cnm, uzun süre agrirsa tansiyonunu ölctür bibasim ariyor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?