slm anneler...
01.02.2011 07:07 de kizimi kucagima aldim, ama alasaya kadar canim cikti desem yeridir...
gecen hafta cumartesi bebeyin suyu az kaldigi icin, suni sanci vermeye karar verildi... pazartesi yattim hastaneye, bi tane en dü$ük sanci hapi verdiler... sancim 100lere vurdu ama ben sancilari hissetmedim, sonra gece hissetmeye basladim. sancilar orta derece olmasina rahmen cok fenaydi, doguma aldilar... rahim hemen acildi ama bebek a$agi kaymadi, dogum esnasinda bebegin kafasindan kan aldilar 🙁(( velasil kelam, ikinmaya gectik yine kaymadi... baska yüksek bi doktor cagirdilar... iki ebe, iki doktor, annem... 5 kisi tepeme ciktilar, en sonunda yapcak birsey kalmadi, bebeyi (sauglocke) bi aletle cektiler... ama o aciyi size anlatamam, canim cikti desem yeridir, bi bagirdim tüm hastane sesimi duydu... etkisindende hala kurtulmus deyilim, piskolojim bozuldu resmen... hic korkmuyordum dogumdan ama baya zormus
(bu arada kocam daha ben nefes alip vermeye baslayinca rengi falan atti, bende git annem gelsin dedim... dogumdan sonra bi baktim tippis tippis geliyor, simdide bana bi emzirmeye veriyor kizi 🙂)
bebegim kizim allaha sükür iyi, kafasinda o alet yüzünden, ve dogum aninda kan aldiklari icin kizariklik vardi, ama oda gecti allahtan. yarin bi haftalik olcak... ve bi haftadir savasiyoruz... sag gögsümü emmiyor... soluda biraz emmip birakiyor... birazdan süt sagma makinesi alcam... mecbur emcek baska yolu yookk...
tüm zorluklara ragmen, cokk mutluyum, cok cimcime minik bi kizim var...
ilk dogurcak bendim, en sona ben kalmisim galiba 🙂)) arkadaslar hepinizi kutlarim tekrar.... allahim bebeklermize saglikli sihatli uzun ve mutlu bi hayat nasip etsin insallah.