Şubat 'ta anne olacağım:)

gözünaydın eminecim allah analı babalı büyütsün fıstığını merak etme en sona kalmadın 4 şubatta doğdu benim küçük cadı ki bizden sonrası da var bildiğim kadarıyla. ay yüzlü 40.haftasını doldurdu beklemede hala. allah onu da sağ salim kurtarsın...

Allahım bağışlasın ikinizinkini de Allahım sağlıklı uzun ömürler versin

teşekkür ederim canım.darısı sana olsun inşallah.rabbim kolaylıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin canım.çook şükür ağız sütüm geldi ama sütte 2-3 günde ancak düzeldi.bol bol emzirmeni ve komposto falan içmeni tavsiye ederim.inşallah sorun yaşamazsın.2-3 gün biraz zorlandım tabi.sonda 6-7 saat kaldı.sezeryan öncesi takıldı.tabi biraz acı oluyo mümkünse ameliyat sırasında taktır ama ameliyattan sonra ağrı olmuyo.oğlum ağlıyo sonra gene daha detaylı yazarım canım.

gecmıs olsun canım allah annelı babalı buyutsun ınsallah....atlattın ya cok sukur gerısı gelıyor ınan...bızde 12 gunluk olduk canım ınan oyle alıstım kı hemen varlıgına huysuzlukluarı bıle mutlu edıyor🙂tekrar tebrık ederım....

Gozun aydin canim..Allah uzun omur saglik versin insallah..Zor olmus dogumun ama atlattin sonunda🙂

Herkez anlatmis nasil dogum yaptigini bi ben anlatmadim😀 Cunku kendimi dogum yapmis gibi hissetmiyorum bile

Tansiyondan dolayi zorunlu baslatildi benim dogum...Sabah saat 11 de rahimi acmaya calisti doktor. Elleriyle beceremedikleri icin ilac verdiler...
Rahim acilirken yapicak bisi olmadigi icin ben saat 2 ye kadar uyumusum. Uyandigimda kocam basimda dergi okuyodu..
doktor kontrol etti 7cm acilma olmus ben uyurken...Son 3cm acilirken cok sancilandim ama oyle abartilicak derecede degildi biraz duzenli nefes alip vermeyle onuda atlattim😀 Tamamen acildigi andan 9 dk sonra dogudu kucuk erkegim...
Tek aciyi cikarken hissettim cunku 4 kilo dogdu😀 ama Allahtan yirtilma olmadi..Hic dikiste yok tabi
Dogumdan hemen sonra eve geldim...Acisiz sancisiz dikissiz bi dogumdu anliyacaniz

kızlar benim meleğim artık her iki göğsümdende emiyo düzene girdi artık kucağıma alıştı illa kucağımda uyumak istiyor emince hemen uyuyor ama sormayın doğumdan 2 gün sonra sarılık çıktı 5 gün hastanede yattık şükür atlattık inş tekrarlamaz bide benim dikişler iyileşse başka bişi istemiyorum otururken çok acıyo neyse o da geçer meleğim iyi ya başka bişi istemem

ohh ne güzel benimki hala emmiyo inek gibi sagiyorum kendimi
gecmis olsun cnm insallah cikmaz bidaha sarilik, dikislerin cokmuydu ki?? bendede var ama 2-3 tane hic rahatsiz etmedi