Şubat 'ta anne olacağım:)

gözünaydın eminecim allah analı babalı büyütsün fıstığını merak etme en sona kalmadın 4 şubatta doğdu benim küçük cadı ki bizden sonrası da var bildiğim kadarıyla. ay yüzlü 40.haftasını doldurdu beklemede hala. allah onu da sağ salim kurtarsın...

gözünaydın eminecim allah analı babalı büyütsün fıstığını merak etme en sona kalmadın 4 şubatta doğdu benim küçük cadı ki bizden sonrası da var bildiğim kadarıyla. ay yüzlü 40.haftasını doldurdu beklemede hala. allah onu da sağ salim kurtarsın...

Allahım bağışlasın ikinizinkini de Allahım sağlıklı uzun ömürler versin

cnm emzirmeye devam sen pes etme bak normali zorlamışsın maşallah doğmuş oğluşun sağlıkla büyüt banada aklınıza geldikçe dua edin aliim kucağıma sizleri okudukça nasıl heyecanlanıyorum artık bende koklamak istiyorum tabi hayırlısı ile öpüyoruz oğluşumla sizi cnm aeolun

daffodilll tatlım çok sevindim ii olmanıza çok şükür yaa
inşalalh eğer sezeryan ile olursa seninki kadar rahat bi doğum geçiiririm cnm bişi sorcam arkdaşım sütün hemen geldimi bide sonda takılırken acıdımı ben ondan biraz korkuyorumda kaç saat kalıyo takılı olarak başını ağrıttım ama 🙂
sağlıkla büyüt cnm oğluşunu öpüyoruz bnm oğlanla bu arada resimlerinizi görelim profilde yaa🙂🙂

teşekkür ederim canım.darısı sana olsun inşallah.rabbim kolaylıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin canım.çook şükür ağız sütüm geldi ama sütte 2-3 günde ancak düzeldi.bol bol emzirmeni ve komposto falan içmeni tavsiye ederim.inşallah sorun yaşamazsın.2-3 gün biraz zorlandım tabi.sonda 6-7 saat kaldı.sezeryan öncesi takıldı.tabi biraz acı oluyo mümkünse ameliyat sırasında taktır ama ameliyattan sonra ağrı olmuyo.oğlum ağlıyo sonra gene daha detaylı yazarım canım.

slm anneler...
01.02.2011 07:07 de kizimi kucagima aldim, ama alasaya kadar canim cikti desem yeridir...

gecen hafta cumartesi bebeyin suyu az kaldigi icin, suni sanci vermeye karar verildi... pazartesi yattim hastaneye, bi tane en dü$ük sanci hapi verdiler... sancim 100lere vurdu ama ben sancilari hissetmedim, sonra gece hissetmeye basladim. sancilar orta derece olmasina rahmen cok fenaydi, doguma aldilar... rahim hemen acildi ama bebek a$agi kaymadi, dogum esnasinda bebegin kafasindan kan aldilar 🙁(( velasil kelam, ikinmaya gectik yine kaymadi... baska yüksek bi doktor cagirdilar... iki ebe, iki doktor, annem... 5 kisi tepeme ciktilar, en sonunda yapcak birsey kalmadi, bebeyi (sauglocke) bi aletle cektiler... ama o aciyi size anlatamam, canim cikti desem yeridir, bi bagirdim tüm hastane sesimi duydu... etkisindende hala kurtulmus deyilim, piskolojim bozuldu resmen... hic korkmuyordum dogumdan ama baya zormus

(bu arada kocam daha ben nefes alip vermeye baslayinca rengi falan atti, bende git annem gelsin dedim... dogumdan sonra bi baktim tippis tippis geliyor, simdide bana bi emzirmeye veriyor kizi 🙂)

bebegim kizim allaha sükür iyi, kafasinda o alet yüzünden, ve dogum aninda kan aldiklari icin kizariklik vardi, ama oda gecti allahtan. yarin bi haftalik olcak... ve bi haftadir savasiyoruz... sag gögsümü emmiyor... soluda biraz emmip birakiyor... birazdan süt sagma makinesi alcam... mecbur emcek baska yolu yookk...

tüm zorluklara ragmen, cokk mutluyum, cok cimcime minik bi kizim var...

ilk dogurcak bendim, en sona ben kalmisim galiba 🙂)) arkadaslar hepinizi kutlarim tekrar.... allahim bebeklermize saglikli sihatli uzun ve mutlu bi hayat nasip etsin insallah.
gecmıs olsun canım allah annelı babalı buyutsun ınsallah....atlattın ya cok sukur gerısı gelıyor ınan...bızde 12 gunluk olduk canım ınan oyle alıstım kı hemen varlıgına huysuzlukluarı bıle mutlu edıyor🙂tekrar tebrık ederım....

slm anneler...
01.02.2011 07:07 de kizimi kucagima aldim, ama alasaya kadar canim cikti desem yeridir...

gecen hafta cumartesi bebeyin suyu az kaldigi icin, suni sanci vermeye karar verildi... pazartesi yattim hastaneye, bi tane en dü$ük sanci hapi verdiler... sancim 100lere vurdu ama ben sancilari hissetmedim, sonra gece hissetmeye basladim. sancilar orta derece olmasina rahmen cok fenaydi, doguma aldilar... rahim hemen acildi ama bebek a$agi kaymadi, dogum esnasinda bebegin kafasindan kan aldilar 🙁(( velasil kelam, ikinmaya gectik yine kaymadi... baska yüksek bi doktor cagirdilar... iki ebe, iki doktor, annem... 5 kisi tepeme ciktilar, en sonunda yapcak birsey kalmadi, bebeyi (sauglocke) bi aletle cektiler... ama o aciyi size anlatamam, canim cikti desem yeridir, bi bagirdim tüm hastane sesimi duydu... etkisindende hala kurtulmus deyilim, piskolojim bozuldu resmen... hic korkmuyordum dogumdan ama baya zormus

(bu arada kocam daha ben nefes alip vermeye baslayinca rengi falan atti, bende git annem gelsin dedim... dogumdan sonra bi baktim tippis tippis geliyor, simdide bana bi emzirmeye veriyor kizi 🙂)

bebegim kizim allaha sükür iyi, kafasinda o alet yüzünden, ve dogum aninda kan aldiklari icin kizariklik vardi, ama oda gecti allahtan. yarin bi haftalik olcak... ve bi haftadir savasiyoruz... sag gögsümü emmiyor... soluda biraz emmip birakiyor... birazdan süt sagma makinesi alcam... mecbur emcek baska yolu yookk...

tüm zorluklara ragmen, cokk mutluyum, cok cimcime minik bi kizim var...

ilk dogurcak bendim, en sona ben kalmisim galiba 🙂)) arkadaslar hepinizi kutlarim tekrar.... allahim bebeklermize saglikli sihatli uzun ve mutlu bi hayat nasip etsin insallah.
Gozun aydin canim..Allah uzun omur saglik versin insallah..Zor olmus dogumun ama atlattin sonunda🙂

Herkez anlatmis nasil dogum yaptigini bi ben anlatmadim😀 Cunku kendimi dogum yapmis gibi hissetmiyorum bilehahaha

Tansiyondan dolayi zorunlu baslatildi benim dogum...Sabah saat 11 de rahimi acmaya calisti doktor. Elleriyle beceremedikleri icin ilac verdiler...
Rahim acilirken yapicak bisi olmadigi icin ben saat 2 ye kadar uyumusum. Uyandigimda kocam basimda dergi okuyoduhahaha..
doktor kontrol etti 7cm acilma olmus ben uyurken...Son 3cm acilirken cok sancilandim ama oyle abartilicak derecede degildi biraz duzenli nefes alip vermeyle onuda atlattim😀 Tamamen acildigi andan 9 dk sonra dogudu kucuk erkegim...
Tek aciyi bebisim cikarken hissettim cunku 4 kilo dogdu😀 ama Allahtan yirtilma olmadi..Hic dikiste yok tabi
Dogumdan hemen sonra eve geldim...Acisiz sancisiz dikissiz bi dogumdu anliyacanizhahaha

kızlar benim meleğim artık her iki göğsümdende emiyo düzene girdi artık kucağıma alıştı illa kucağımda uyumak istiyor emince hemen uyuyor ama sormayın doğumdan 2 gün sonra sarılık çıktı 5 gün hastanede yattık şükür atlattık inş tekrarlamaz bide benim dikişler iyileşse başka bişi istemiyorum otururken çok acıyo neyse o da geçer meleğim iyi ya başka bişi istemem

kızlar benim meleğim artık her iki göğsümdende emiyo düzene girdi artık kucağıma alıştı illa kucağımda uyumak istiyor emince hemen uyuyor ama sormayın doğumdan 2 gün sonra sarılık çıktı 5 gün hastanede yattık şükür atlattık inş tekrarlamaz bide benim dikişler iyileşse başka bişi istemiyorum otururken çok acıyo neyse o da geçer meleğim iyi ya başka bişi istemem

ohh ne güzel benimki hala emmiyo inek gibi sagiyorum kendimi :hhh:
gecmis olsun cnm insallah cikmaz bidaha sarilik, dikislerin cokmuydu ki?? bendede var ama 2-3 tane hic rahatsiz etmedi

Geri