Şubat 'ta anne olacağım:)

canlarım bende oğlumla ilgilenmekten giremedim buraya bebeğimin idrarında enfeksiyon bulundu 7 tane iğne verdi dr hemşire vurunca çok ağlıyo benimde içim gidiyo sanki bana o iğne batıyo yarın dr gitcez bakalım enfeksiyon kayboldumu inş kaybolmuştur annelik çok farklıymış onun canı yanınca senınkıde yanıyo sanki maşallah çok güzel emiyo bazen saat başı emiyo canı ne zamn isterse ben 15 yada 20 dk emziriyom acaba azmı süresi kızlar
geceleri de 2 saatte bir emziriyorum öyle işte hadi taze anneler kolay gelsin bu arada kilosuda 4,5 oldu ................

saolun kizlar, pisigi biraz gecti gibi, bugün bende saat basi verdim simdi iyice mayisti uyudu kuzum =)
papatyam kizin mi oldu emin degilim, bemim kizin klitorisi hafif kizarmisti ve sismisti ebe yag ile iyice temizle kaka yapinca dedi aynen uyguladim 2 güne gecti bide kiz bebeklerde en önemlisi önden arkaya dogru silmek altini kakasi vajinaya kacmamali

AAAAA bugün bi aylik olmusuz bile zaman ne cabuk geciyo bundan tam 4 hafta önce hastanede sanci cekiyodum kizimi dogurmaya 3 saat fln vardi 😀

yok canım benim oğlum oldu evet kızda olsa erkekte olsa önden arkaya doğru silmek doğru bende zeytinyağı sürüyorum hiç pişik olmuyo bu sayede evet ya bide günler nasıl geçiyo ben anlamıyorum doğrusu oğlumla vakit su gibi geçiyo........

slm kizlar,,
biz dün 3 haftalik olduk... baya cabuk geciyor zaman ya... minicik dogan kizim simdi 4 kiloya yaklasti...
bu arada kanamam gecmisti akintim vardi, dün ve bugün kanama yine basladi. ebe bakti adet kanamasina benziyor dedi. bu kadar cabuk olurmu yaa??? bende hic eski adet sancisi falan yok... dogumdan sonra degisirmis gerci ama... off off, anne olmak cok güzel ama kadin olmak cok zor....

Eminegelin,papatyamm ve carizma,denk gelmedik,sizleri tebrik edemedim kizlar.Allah bebeklerinizi anneli babali ve saglikli büyütmenizi nasib etsin.Bebeklerin isimlerini ne koydunuz?Bu aralar isim konularina takmis durumdayim.Kizima hala isim bulamadik ta...

masalah bizde 31 günlük olduk bile =)
adet oldugunu sanmiyorum bendede akinti baslamisti ama arada kirmizi kanda geliyo 6 haftaya kadar olabilir demisti bizim ebemizde

merahba cnm bizim kizin ismi daha esimle sevgiliyken belliydi, "miyase nil" kizimizin ismi, bu arada tsk ederim cnm allah senide kurtarsin cok kalmadi seninde dimi

eveeet dün teyze kizim geldi 3 cocuk büyüttügü icin hazir gelmisken kizi yikasana dedim, amann demez olaydim benim zar zor dikkatle yikadigim yerleri iki hareketle yapti 10 dakikada herbiyerini yikadi valla helal olsun
bu arada bu seferde koltuk alti pisik olmus kizimin biraz krem sürdük simdide bebek yagi ile siliyorum ve cok hafif kremliyorum biraz söndü gibi pisik.
genel olarak iyiyiz cok sükür bilincli bilinciz kizim öyle güzel hareketler yapiyoki gecen gegirecegi anda elinin tersini agzina tuttu kibar kizim esimde bende gül gül bi hal olduk, bide 2 gündür akka yapmiyodu kabis oldu diye ödümkoptu ayhhh dün bi yapmiski amanin amanin 😀
kizlar bide benim kizi nasil yatirirsin öyle kalkardi gecen bi uyandim kiz yatagin sonun kadar itmis kendini yatagin basina kafasinin degmesi cm kalmis resmen... iste bizdende bukadar teyzeleri 🙂

canım çok teşekkür ederim benim oğlum oldu adıda eymen kerem inş sende kolay bi şekilde doğum yaparsın Allah sağlıklıca bebeğini kucağına almayı nasip etsin