Şubat 'ta anne olacağım:)

sagol canım oglusunun da ıyı olduguna sevındım.....damlamız var canım gaz ıcın kullanıyorum.....
sagol aysegulum....

sagol canım suanda gaz sorunumuz azaldı bu seferde kakasını yapamıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr🙁offf yaaa....zeytınyagı surdum poposuna ,bıraz ıcırdım ama yapamıyor sıkınıyor sıkınıyor ama bos.....kıpkırmızı oluyor yavrum......gecmezse eger doktor orundu artık......kendıme kızıyorum bazen bakamıyorum mu acaba cocouga dıye halbukı ustune tıtrıyorum ama sankı.......
benımde ara ara gelıyor kanamam canım bıtseydı evet bende sıkıldım ped tahrıs edıyor bırde 9ay kullanmayınca.....maşallah kuzuna.....ınsalla duzenı hep ıyı devam eder canım....
ay canım ya kakasını bile yapması bizim için çok önemli sen bu arada sadece anne sütümü veriyosun mama verincede kabızlık olabiliyomuş canım sakın bakamıyorum diye üzülme bebek işte oluyo böle şeyler üzülme...............

naslsnız anneler.....ben kotu bır gecenın ardından tekrar gune basladım.....dun aksam sebebını anlamadıgım bır sekılde kusma,sureklı ara vermeden aglamalar sebebıyle ılk acılımıze gıttık(allahım bırdaha yasatmasın)yuzu rengı gozlerının ıcı kıpkırmızıydı yavrumun nasıl panık yaptık anlatamam hanı gazını rahat cıkaran bır bebek ve huysuz degıl ama megersem gazı varmıs....yavrumun oyuzden rengı atmıs.....
poposundan bır sıvı enjekte ettıler masaj yaptılar karnına ve rahatladı kakasını da yapınca.....
ne zormus bu anne olmak bı ara arabaya bınmeden agalayan coocuk durmadan sustu esımle gozgoze geldık bıızmkı sızmıs ama gel sen bıze anlat bunu nefes alıyormu nıye hareket etmıyor dıye dıye mahvolduk arabada hastaneye gıdene kadar agladım.....
hala etkısındeyım...allahım bebeklerımızı korusun ınsallah...anne olmak ne zormus ne zormus......
tatlıcadım cnm bnm geçmiş olsun gaz problemi 15.günden sonra başlar diyolardı cidden öelymiş yavrum kıpıkırmızı oluyo bnmde okadar üzülüyorumki o öle kıvranırken hepsi gazlarını güzelce çıkarsın inş rahat olsun kuzucuklarımız tatlım hergün rezene iç ebn içmiyorum ama başlıcam artık bide mama vermiyosun dimi kabızlık oda yapıyo olaiblir
zeytinyağını hafif ılıtıp içir inş ii gelir allahım hepsini korusun

ay canım ya kakasını bile yapması bizim için çok önemli sen bu arada sadece anne sütümü veriyosun mama verincede kabızlık olabiliyomuş canım sakın bakamıyorum diye üzülme bebek işte oluyo böle şeyler üzülme...............
papatyammm bizim oğlanlar adaş çıktıı gördünmü bnmkide eymen 🙂
paşalarımıza prenseslerimize sağlık versin Mevlam öpüyoruz sizi oğluşumda adaşını🙂

evet canım gercekten cok önemlı mama vermıyorum canım suan sadece kendı sütümle az cok farketmeden verıyorum zaten ona sasırdım bende anne sutude yaparmıs meger.....
tatlıcadım cnm bnm geçmiş olsun gaz problemi 15.günden sonra başlar diyolardı cidden öelymiş yavrum kıpıkırmızı oluyo bnmde okadar üzülüyorumki o öle kıvranırken hepsi gazlarını güzelce çıkarsın inş rahat olsun kuzucuklarımız tatlım hergün rezene iç ebn içmiyorum ama başlıcam artık bide mama vermiyosun dimi kabızlık oda yapıyo olaiblir
zeytinyağını hafif ılıtıp içir inş ii gelir allahım hepsini korusun

yok canım mama vermıyorum zeytınyagını denedım canım rezeneyı hergun ıcıyorum .....o gun acıldekı doktor da demıstı daha cok gelırısnız bu gazdan demıstı ınsahlah gıtmeyız🙂
kızlar bu arada bugun cok sukur yaptık kakamızı...ınanın bu kadar sevındıgımı hatırlamıyorum o yaptıkca ohh dedım ınsallah olmaz bırdaha....
allahım meleklermızı koruusunnnnn

kakasini yapamiyosa ates ölcerinin ucuna vazelin sürüp sadece ucunu poposuna sokun coooook ufak yani mm oynatin asagi yukari bizimkide gecen öyle yapti kac gündür yapmiyodu, ama cok yapmayin aliskanlik fln olur. ben mama veriyorum günde 1 defa fln ondan kabiz olmus olabilir...
ayy ben konuya daldim bi selam bile vermedim iyi mi =) slm kizlar gaz sorunlari kabizlik hepimizin ortak derdi, benim kizin gaz sorunu gecti gibi ilac bile kullanmiyorum artik. yarin ilk dr randevumuz var insallah hersey yolundadir gelismelerden haberdar ederim sizi simdilik kendinize iyi bakin sipa uyanmak üzeredir emise hazirlanalim =)

zeytinyağını hafif ılıtıp içir inş ii gelir allahım hepsini korus

papatyammm bizim oğlanlar adaş çıktıı gördünmü bnmkide eymen 🙂
paşalarımıza prenseslerimize sağlık versin Mevlam öpüyoruz sizi oğluşumda adaşını🙂

ay ne güzel adaş çıktık amin canım mevlam onları hep korusun bizde öpüyoruz senn eymeni .....

slm kizlar....
tatli cadim gecmis olsun...
bizim simdiye kadar rahat gecti, bi iki kere gaz sancisi oldu ama oda uzun sürmedi...
ayy kizlar benim kiz aciktimi sanki birsey olmus gibi deli gibi agliyor. biraz emiyor sonra mama veriyorum, bi türlü emmiyor yaa... yine bukadarinada raziyim gerci...
ahada uyandi yikiyor ortaligi ben kactim....

selam kızlar bugun tammmmm bır aylık olduk🙂çok şükür.....
ve bızım hanım kabızlık,gaz derken ıyıce huy degıstırdı....artık gunduzlerıde az uyuyor...bugun ıkıncı hepatıt asımız vardı vurulduk ıyı gectı sımdılık ıyıyız yanı.....
kızlar gunde sımdılık bır kere olmak uzere bende mamaya basladım cunku sutum az gelıyor.......ne yapcaz bılmıyorum dun acıkınca ortalıgı ayaga kaldırdı..... ee tabıkı ben anne kuru kafa gıbı olup uykusuz kalınca süt olurmu?artık gecenın bır yarısı mama aldık da uyudu...sasırıdm kaldım ama ck da uzuldum keske gerek kalmasaydı......suan ama elımden geldıgı kadar vermeyecegım mamayı sadeec sıkısırsam ve cok huysuzlanırsa ozaman.......
allahım meleklerımızı korusun.....

slm kizlar....
tatli cadim gecmis olsun...
bizim simdiye kadar rahat gecti, bi iki kere gaz sancisi oldu ama oda uzun sürmedi...
ayy kizlar benim kiz aciktimi sanki birsey olmus gibi deli gibi agliyor. biraz emiyor sonra mama veriyorum, bi türlü emmiyor yaa... yine bukadarinada raziyim gerci...
ahada uyandi yikiyor ortaligi ben kactim....
emıneeeeeeeeeeee asel'ın resmını koysana canım ya merak edıyoruz....bu arada sagol canım....evet sorunlarımız hep aynı.....ama gececek ınsallah....

Geri