gülyüzlüm nasılsın canım
tatlı cadım Allah yardımcın olsun kuvvet versin. emdikçe gelir diyorlar sütü canım aman mama konusunda eli bol davranma mecbur kalmadıkça.şimdi bebişin kolayına gelir emmekten vazgeçmesin Allah korusun tabi zorunlu kalırsan yapacak bir şey yok.inş bol bol emer de sütün iner fazlalaşır süt artırıcı besinler tüketmeye çalış ve yaramaz bebeişinden zaman kaldığında işe güce bakma dinlen tatlımselam kızlar bugun tammmmm bır aylık olduk🙂çok şükür.....
ve bızım hanım kabızlık,gaz derken ıyıce huy degıstırdı....artık gunduzlerıde az uyuyor...bugun ıkıncı hepatıt asımız vardı vurulduk ıyı gectı sımdılık ıyıyız yanı.....
kızlar gunde sımdılık bır kere olmak uzere bende mamaya basladım cunku sutum az gelıyor.......ne yapcaz bılmıyorum dun acıkınca ortalıgı ayaga kaldırdı..... ee tabıkı ben anne kuru kafa gıbı olup uykusuz kalınca süt olurmu?artık gecenın bır yarısı mama aldık da uyudu...sasırıdm kaldım ama ck da uzuldum keske gerek kalmasaydı......suan ama elımden geldıgı kadar vermeyecegım mamayı sadeec sıkısırsam ve cok huysuzlanırsa ozaman.......
allahım meleklerımızı korusun.....
slm kizlar....
tatli cadim gecmis olsun...
bizim simdiye kadar rahat gecti, bi iki kere gaz sancisi oldu ama oda uzun sürmedi...
ayy kizlar benim kiz aciktimi sanki birsey olmus gibi deli gibi agliyor. biraz emiyor sonra mama veriyorum, bi türlü emmiyor yaa... yine bukadarinada raziyim gerci...
ahada uyandi yikiyor ortaligi ben kactim....
yerim sizin şu totoş bebklerinizi de muhabbetinizi de taze anneler sizi🙂
selam kızlar bugun tammmmm bır aylık olduk🙂çok şükür.....
ve bızım hanım kabızlık,gaz derken ıyıce huy degıstırdı....artık gunduzlerıde az uyuyor...bugun ıkıncı hepatıt asımız vardı vurulduk ıyı gectı sımdılık ıyıyız yanı.....
kızlar gunde sımdılık bır kere olmak uzere bende mamaya basladım cunku sutum az gelıyor.......ne yapcaz bılmıyorum dun acıkınca ortalıgı ayaga kaldırdı..... ee tabıkı ben anne kuru kafa gıbı olup uykusuz kalınca süt olurmu?artık gecenın bır yarısı mama aldık da uyudu...sasırıdm kaldım ama ck da uzuldum keske gerek kalmasaydı......suan ama elımden geldıgı kadar vermeyecegım mamayı sadeec sıkısırsam ve cok huysuzlanırsa ozaman.......
allahım meleklerımızı korusun.....
amin cnm insallah darisi size insallahay bende bebişimi kucağima alırım inş sağlıcakla öpün meleklerinizi benim yerme koklayın ohhhhhhhhhhh mis gibi bizede dua edin teyzeleri
masallah kuzuna canım,gun gdectıkce huy degısstırıyorlar ben buna kanaat getırdım valla....merhaba kizlar, bu sabah ilk doktor randevumuz vardi hastaneden snra ilk kontrolünü oldu sipam, ayhh adam neler neler yapti kizima basasaga tuttu hoplatti ziplatti oyuncak bebek gibi, dr bakisimi görünce gülerek korkmayin bisey olmaz oda bi insan kolu bacagi kopmaz dedi... hersey yolunda cok sükür yani hemen hemen bugün 35 günlük olduk 4800 gr olmus 56 cnm reflex gelisim hersey iyi dedi tek sey benim kiz kafasini geride tutuyo yani cok sinirlenince bide ac olunca genelde bugünde öyle idi bidahaki kontrole yine bi bakalim dedi. kötü bisey mi var dedim yok baska seylerle baglantili olsaydi bende korkardim am anolur nolmaz yine bi bakalim 2 ay snra dedi rahatlatti beni insallah bi sorun yoktur,
bide kalca kontrolüne gitez randevu alcam birazdan...
benim kiz genelde geceleri 3-3,5 saatde bi uyaniyodu bu gece sapitti saatte bi kalkti derdi ne anlamadim, kakasini yapamiyo ondan sandim doktora sordum yok olabilir karni gayet yumusak bi sorun yok dedi, eveeet iste bizdende böyle kizlar kendinize ve melekerinize iyi bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?