bebeğin kaç kilo doğmuştu unforgiven bizimki 2. ay aşısında kilosu 6 kilo 700 olmuştu azmı kilo alıyo acaba
ay kizlar aklima geldi... benim 2-3 haftadir bi sacim dökülüyor anlatamam, avuc avuc... sabahlari yastikda bi sürü sac oluyor... dogumdan sonra normalmis... ve bi süre sürüyormus... 6 ay sonra dvm ederse, test falan yapiyorlarmis... ama 6 ayda ben kel kalirim 🙂))))))))))) kocamda demesinmi, ön taraflar acilmaya baslamis galiba diye 🙂 bilirsiniz benim adam cok güzel moral verir 🙂
eveet negatif düşünce yok lalezar kızarız yoksaa ona göre🙂 cümleten naber kızlar? biz iyiyiz kızım dün akşam üzeri 8.günde kakasını yaptı ama çok ağladı yavrum kıyamam🙁 dr.a götürdük akşam ilaç krem falan yazdı kullanmaya başladık geçecek inşallah. 10 güne kadar normal diyorlar anne sütü alan bebekler için. bugün de sağlık ocağına kontrole götürdük. allahıımmm 8 kilo olmuş benim tosbik🙂 boyu da 3 cm uzamış 61 olmuş (maşallah) farketmiyoruz ama gün güne büyüyor sıpalar zaman su gibi akıp geçiyor valla...
canım götürdük dün akşam. çocukta bi sıkıntı olmadığı için sebebini anlayamadı dr. yine de şurupla krem yazdı tabii bugün kullanmaya başladık en son dün akşam üzeri zorlanarak yapmıştı kakasını bi daha ne zaman yapacak diye takipteyim. yapmazsa tekrar götürücem bakalım inşallah önemli bi sorun yoktur dr.a göre bişey görünmüyo şimdilik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?