selam kızlar nasılsınız bebısler nasıl?
nurcum diş sıkıntısından yemıyordur sıkma canını bazı coocukta ıstah kesılmesı oluyor bazısında baska belırtıler morlaını bozma kılosuda cok düşük degıl......bızımde ıkı dişimiz cıktı alttan🙂
su konusunda kızlar asyada bıberonla ıcmıyor damaklarını falan kasıyor oynuyor resmen.....bende artık bardakla veryorum dökülsede yarısı dedıgınız gıbı olsun ıcsınlerde enazından agızları ıslanıyor🙂hıc ıcmemekten ıyıdır🙂
bu arada bızde ılk grıbımızı olduk🙁 maalesef evde nasıl üşüttüm hala aklım almıyor okadar korumama ragmen.....bır hafta oldu daha gecmedı yavrum burnu bır akar bır tıkanır nefes alamaz....doktora gıttık bogazı farenjıt olmus...kucucuk bedenı bır haftadır bununla savasıyor...doktorumuz dış cıkarma donemınde bebeklerın bagısıklık sıstemının zayıf olmasından dolayı bu tur üşütmelerın olabılecegını soyledı.....gelısimımız ıyıymıs....72 cm 9900 kılomuz cıktı....bu arada ben demır ılacını kullanmıyordum pekmez yedırıyordum doktro kullanmamı soyledı meyve suyuna falan karıtır ver dedı eger ıcmıyorsa dedı artık oyle verıyorum.....yurutec konusunu sordum bız cok tavsıye etmıyoruz ama cok almak ıstıyorsanız alın uzun surelı kullanmamak sartıyla dedı......emekleme konusuna gelınce bızımkıde gerı gerı emeklıyor gobegını kaldırıyor emekleme pozısyununa gelıyor....koltukların arasına falan gırıyor🙂sıpalar gun gectıkce daha bır farklı oluyorlar🙂
bızden haberler bukadar kızlar gorusuruz yıne......