slm kizlar.... kimse yok ama ben yinede yazim, öksüz kalmasin topigimiz 🙂
evtt nihayet dün doktora gittik, ilk önce rutin idrar, kan, tansiyon, kiloya bakildi, sonra ultrasona bakildi, ilk ultrasonu acip karnima tuttugunda bebeyi hemen gördük ayaklarini üst üstü koymus yatiyordu, birden bi hareketlendi, hic durmadi 🙂 ama okadar $ekerdiki, bize dogru bakti, sonra elleriyle yüzünü kapatti, doktor zaten beni falan birakti bebekle konusmaya basladi 🙂 kollari ve ayaklari hic durmadi, a$iri hareketli, özel ultrason yaptirdigim icin bayada uzun baki doktor, ve bi bebeyin kafasi, bi bebeyin yüzü (gözleri falan hepsi belli, elleride yukarda) bi tanede komple bebeyi ( bi eli hafada el sallar gibi) 3 tane ultrason fotosu verdi 🙂
haaa bu arada doktor ne kadar ugrassada cinsiyetini göremedi 🙂 ama o an cinsiyeti falan unuttum bebek okadar komikdiki, hepimiz gülüyorduk. cikarken doktor, cok sevdim bebegini dedi 🙂
kan idrar degerleri cok iyi cikti, tansiyon olmasi gibi, 1 kilo almisim. 4 hafta sonra gel dedi, ben pazarlikla 3 haftaya düsürdüm 🙂
yaaa daha cok güzel kareler vardi hepzini anlat istiyorum ama anlatcak kelimede bulamiyorum 🙂
hayatimin en en en güzel ani diyebilirim 🙂