Şubat 'ta anne olacağım:)

canım bu yazını yeni farkettim.liste hazırladıysan sadmin yardımcı olurum demişti.sen listeyi ona mesaj at.o bizim topiğe yerleştirir.teşekkür ederiz listeyle ilgilendiğin için 🙂

tamam canim yarin bi tekrar düzeltimde gönderim sadmine....

düzenli olarak folik asiti hamile kaldigimdan beri iciyorum ondan önce arada kullaniyodum 2,5 yil bekleyince belli bi süre snra insan aman bebegin gelecegi yok niye iceyim diyo 🙂

evt canim sende haklisin.... benbile diyordum bazen bosu bosuna yutuyorum diye... bide femibion pahali, arkadasima doktoru bi kac euroluk birsey vermisti, aradaki fark baya var tuhafima gitmisti 🙂.... Parasindan degilde iste bebek olmayinca insanin morali bozuluyordu heyy gidi heyyy.... simdi bebeyime iyi gelsinde ne kadar olursa olsun fiyati....

tamam canim yarin bi tekrar düzeltimde gönderim sadmine....

evt canim sende haklisin.... benbile diyordum bazen bosu bosuna yutuyorum diye... bide femibion pahali, arkadasima doktoru bi kac euroluk birsey vermisti, aradaki fark baya var tuhafima gitmisti 🙂.... Parasindan degilde iste bebek olmayinca insanin morali bozuluyordu heyy gidi heyyy.... simdi bebeyime iyi gelsinde ne kadar olursa olsun fiyati....

aynen valla femibion 2 kullanmaya basladim bende kalsiyumu dr marketten alabilirsin dedi ben eczaneden aldim hemde arasinda baya bi fark vardi maddi olarak 🙂 ama olsun ya cocuklarimiza harcamiycazda kimlere nelere harciycaz paralari 🙂

aynen valla femibion 2 kullanmaya basladim bende kalsiyumu dr marketten alabilirsin dedi ben eczaneden aldim hemde arasinda baya bi fark vardi maddi olarak 🙂 ama olsun ya cocuklarimiza harcamiycazda kimlere nelere harciycaz paralari 🙂

femibion 2 daha pahali 🙂 ben bide indirimli aliyorum....
canlari sag olsun yaaaa.... kimin icin calisiyoruzki... hersey feda olsun onlara....

ayyyyyyyyyyyyyyyyy hamiş sayfasıııı demekkk yeni farkettim ya özr dilerim valla oyyy yerim ben sizin minik melişlerinizi allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah doğumdada düğumdan sonrada kendi,nize çok dikkat edi,n emi :D:D allaha emanet olun :d:d

herkese hayırlı cumalar..........bugün benim doğum günüm kızlar 🙂 allah nasip ederse inş. bu yaşıma 3 kişi olarak gireceğim.rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inş.....

selam kızlar nasılsınız?bebısler nasıl bakalım?dun kontrolumuz vardı....ense kalınlıgımız ölçüldü normal dedı doktor...bayagı ugrastı ama...bebısım ıy gorunuyordu....keyfı yerınde gıbıydı kurulmus oturyordu....onu gormek o buyumus halıyle gormek cok hosuma gıttı ve hamıle oldugumu ılk defa anladım🙂kanı da verdım test ıcın 10 gun sonra sonuc cıkar dedıler ınsalah temız cıkar allahın ıznıyle ınsallah.....haberler boyle kızlar....bırde bıkac tane catlak ıcın krem yazdı hangısını alırsan al ve hemen sür heryerıne dedı...ayrıca cınsıyetıyle ılgılı daha kesınlesmez ama kıza benzıyor dedı🙂hayırlısı olsun zaten bır aya kalmaz kesınlesır cınsıyetı....gorusuruz kızlar....

Geri