Şubat 'ta anne olacağım:)

evt öyleymis bidahaki gittigimde yani 19.-22. hafta arasi ayrintili ultrason (Organscreening) yapiliyomus 3d dedigimiz su renkli hani istersen yapilan sey onu 28. haftadan snra yapacaklarmis. yemedim icmedim nette arastirdim 🙂

evt öyleymis bidahaki gittigimde yani 19.-22. hafta arasi ayrintili ultrason (Organscreening) yapiliyomus 3d dedigimiz su renkli hani istersen yapilan sey onu 28. haftadan snra yapacaklarmis. yemedim icmedim nette arastirdim 🙂

evtt, aynen öyle... 🙂
3D icin ben bi kac doktorla konustum, daha dogrusu yazi$tim 🙂 25 haftadan itibaren en iyi sonuc aliniyormus, bende 25. haftada hemen yaptirmayi düsünüyorum 🙂
ucuz olsa simdi bile yaptirirdim 🙂, bidaha hamile kaldigimda, doktorumu degistircem... tüm ultrasonlari 3d yapan doktorlar var... bu acemeliyime geldi🙂

evt ya dogru düzgün arasitrmadan gittim bende doktoruma, bidahaki sefer akillanmis tecrübe sahibi olcaz, dogru düzgün doktora gideriz 🙂

hoşgeldin canım.yokluğun hemen belli oldu 🙂 hadi semineri atlatmıssın darısı sınavına.inş.kolaylıkla onuda atlatırsın.

selam kızlar.....dün akşam bebeğimin göbüşümde yer değiştirmesini izledik eşimle.çook farklı ve güzel bi duyguydu.önce sağ kasığımdaydı sora balık gibi sola göbüşümün altına kaydı.sağ dümdüz oldu ve solu doldurdu.eşimde bende çook mutlu olduk.rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin..

ayy masallah.... bende hareket var ama yer degistirme yok 🙂 tekmelere bakilirsa hep sagda benimki 🙂

E$im sehir disinda dün kizimla yanlizdik... ev sessiz olunca yadirgadi herhalde... yarim saat - 1 saat, hic durmadan tekmeledi... 🙂

cok sevındım canım ne guzel yaaaa ayyy bende ıstıyorum yaaaaa......

ınsalah canım....ılla sola yatmak ıcın bır gayretın olmasın canım bende oyle tek tarafa yatamam hıc donerım hep...doktorum sag sol farketmez onemlı olan rahat pozısyonun ve sırt ustu yatmaman demıstı....ben sag sol yatıyorum sırt ustu harıc tabı....uzun sure boyle yatacagız artık rahat olmasada....hersey bebıs ıcın🙂hersey bebıs ıcın🙂