Şubat 'ta anne olacağım:)

canım benım takılma bende senın gıbıyım...mesela bende gecen hafta kontrolumde doktor plesantanın(bebegın esının yanı)asagıda oldugunu bu toparlamazsa eger dogum zamanı geldıgınde dogum seklını degıstırrmıs mesela bende buna takılmıstım ama doktor toparlanır dedı bana....yanı duusnsene normal dogum degıl bunun ıcın sezeryan olabılrmıs...
nurcum kafanı takma sen beslenmene,kendıne dıkkat et yeter....olabılır oyle seyler....onemlı olan bebısın ıyı olması
evt cnm sürekli bişiler takıyoz işte genelde bebişlerin haftalarını hep ileri dyydugum için geride oluncaa iştee 🙁 dediğin gibi sağlıklı olsunlardaa yeterseninde doktor rahatlatmışş ii bari cnm herşeyin hayırlısıı doğduklrı günleri görelim inş sağlıkla

ıyıyım bende canım.....evet sıcak....burası da esıyor ama yınede sıcaklık cok....senın bebıs yıne gostermemıs okudum..canım kız bence hayırlısı olsun yınede ama tahmınım o yonde🙂

benimm tahminimde istegimde o yönde 🙂 hayirlisi olsun saglikli olsunda gerisi önemli degil.. ay kizlar sicaklar bunaltti beni izin aldim eve gideyim bi dus alip tv basina geceyim kib grsrz bb

benimm tahminimde istegimde o yönde 🙂 hayirlisi olsun saglikli olsunda gerisi önemli degil.. ay kizlar sicaklar bunaltti beni izin aldim eve gideyim bi dus alip tv basina geceyim kib grsrz bb
carizım mde içimden seninki kız gibi geçiyoo hadi hayırlısı Allah hepimize gönlümüze gre versin hayırlı bi şekilde sğalıklı tabikii ohh git keyfine bak cnm grşz

evt cnm sürekli bişiler takıyoz işte genelde bebişlerin haftalarını hep ileri dyydugum için geride oluncaa iştee 🙁 dediğin gibi sağlıklı olsunlardaa yeterseninde doktor rahatlatmışş ii bari cnm herşeyin hayırlısıı doğduklrı günleri görelim inş sağlıkla
ınsallah canım sen ıyı ol yıgenımde ıyı olsun...rahat ol....

Ozellikle kalbinden gecen bir cinsiyet varmi peki??
yok ama ılk bebegım olcak allahın ıznıyle hep erkek olsun ısterdım cunku ben tek kızım ve ılk cocugum oyuzden ılk bebek erkek olması hep kalbımden gecerdı....ama kız cocoukları daha hayırlı ve daha yakın aılesıne....hanı kız deyınce doktor hem sasırdım hemde sevındım...aslında ılk bebek olunca cok dusunmek ıstemedım bu cınsıyet konusunu hanı neolursa olsun ılk ya🙂saglıklı olması yeter ınan.....

tamam canımmmm....sana bısey dıyeecgım kahve ıcıyormusun arada da olsa?gorunce yazarsın carızmacım tamam...hoscakal....

cnm ben büroda calisiyorum ve ister istemez önümde hep kahve cay olurdu ama hamile kaldiktan snra caydan kahveden hic haz alamadim tadi saman gibi geliyo bana ama günde bir cup kahve veya koladan bisey olmaz öyle dedi doktorum 🙂

selam kızlar.nasılsınız bakalım?ben şu günlerde iftara gidiyorum ve misafir alıyorum yoğunum fazla giremiyorum.dr üçlü teste yapmadı ikili testim iyi çıktığı için.20. hafta ayrıntılı ultrasona gireceğim ozaman bebişin cinsiyetini öğrenebileceğiz inş.
lale hoşgeldin canım aramıza.inş.rabbim hepimize kolay doğumlar nasip eder🙂
berranur canım bebeğin haftasından geri olmasını çokda önemseme.benimde başlarda hep 1 hafta geriydi sonra 2 3 derken haftasına yetişti bebişim🙂 bu biraz drun ultrason cihazındanda farkediyo.dr dan dra bile hafta ve gün farklı çıkabiliyo.kendini sakın üzme bak bebişinde üzülür annesi🙂)

Geri