Şubat 'ta anne olacağım:)

off bide o var dimi 🙂 bende bel ağrısı nadir oluyo ama kasık batmaları çok oturup kalkarken çok ağrı yapıyo çocuk içeriden şişliyo sanki dr. rahim genişlemesi diyo ama bilmiyorum tabii
unforgıven aynı sıkıntı bende de var aynen banada bebek buyudugu ıcın rahmın genıslemesnden agr sancı kasılam olur demıstı...benımde cok agrıyor arada ama yeterkı ıyı olsunlar....

hg cnm cok sükür sicaklarla bogusuyoruz sen nasilsin
ıyıyım bende canım.....evet sıcak....burası da esıyor ama yınede sıcaklık cok....senın bebıs yıne gostermemıs okudum..canım kız bence hayırlısı olsun yınede ama tahmınım o yonde🙂

slm cnm hoşgen ben biraz üzgündüma ma saolsun kaızlar moral verdii
bebim bi hafta geride gidiyo ultrasona göre teyzesi doktor herşey normal dedi ama işte malum ben bayan pimpirik kafaya taktımm sağlıklı olsunda artık farkı kapatıcaz inşş Allahın ziniylee
canım benım takılma bende senın gıbıyım...mesela bende gecen hafta kontrolumde doktor plesantanın(bebegın esının yanı)asagıda oldugunu bu toparlamazsa eger dogum zamanı geldıgınde dogum seklını degıstırrmıs mesela bende buna takılmıstım ama doktor toparlanır dedı bana....yanı duusnsene normal dogum degıl bunun ıcın sezeryan olabılrmıs...
nurcum kafanı takma sen beslenmene,kendıne dıkkat et yeter....olabılır oyle seyler....onemlı olan bebısın ıyı olması

Geri