Şubat 'ta anne olacağım:)

Sakin aklina kotu seyler getirip kendine stres yapma canim...Benimde aynisi olmustu. 1 hafta surdu bazen altima kaciriyorum zannediyordum..birkac defa camasirimi degistiriyordum.Beyazimsi sivida geliyodu yaninda kasinti acima baslamisti ustune birde..simdi gecti 1 hafta surdu ama...eger gelen sividan pis koku gelmiyorsa merak etme..ama kesinlikle icini rahatlatmak adina dr git...insallah en kisa surede en guzel haberi verir...benim kuruntummus diye yazarsin..

Kizlar aranizda vejeterjan olan varmii???
Benim vucudumda yaglanma sorunu var...et .sut.yumurta gibi hic bir seyi kesinlikle yemiyorum..
Benimkisi koyu bir vejeteryanlik oldugu icin doktor testler yapti..sonuclar cok guzel kesinlikle vitamin eksikligim yok ama vucudumda bir gram yag kalmadi..olanida bebegim bitirdi galiba..
Vucudumda asiri kuruma olma sebebini esim vejeteryan olmama bagladi..sizcede olabilirmi yoksa varmi sizdede bu sorun??

geçmiş olsun canım.bu konuda bi bilgim yok ama inş. önemli bişey değildir.sen yine bi druna sor aklında kalmasın.

geçmiş olsun canım.aman dikkat et kendine ve bebişe.maşallah prensesine annesi.bende de kasık ağrısı var bilmiyorum normalmi son gittiğimde kasık ağrıların olabilir endişelenme demişti drum.ilk bebişlerimiz olunca galiba daha bi stres oluyoruz 🙂

merhaba canım.aslında bu konu hakkında bilgim yok.benim normalde cildim yağlıydı ve hamişlikle bu dahada arttı.ama ben vejeteryan değilim.bu durumunun belkide onunla alakası vardır istersen bi dr danış canım.

BEN VEJETERYANIMMMMMMMMMMM.... ohhh beee sonunda kendim gibi birini buldum... bu konuda cok doluyum 🙂

ama ben ovo-lacto-vejeteryanim, yani süt yumurta yiyiyorum, bende hayvan ölmedikce sorun yok yani... 🙂

bendede özel test yapti ama herseyim, et yiyenden daha iyi cikti...
valla canim ben " ü$üyorum" diyorum, et yemiyon ondandir diyorlar... $uram agriyor diyorum et yemiyorsun ondandir, diyorlar... öyle dedikleri icin zaten hamile kalmadan öncede 6 ayda bi kan verip degerlerime baktiriyordum....
doktorlada detayli konustum. hic kafama takmamami söyledi...

sen benden daha fenasin yanliz... Süt yumurta yok 🙂 bende severek yemem icmem ama zorluyorum kendimi...
yag konusuna gelince.... doktoruna sor derim... Et, yumurta vücüddaki yag oranini cikariyor... ama doktorun daha iyi bilir bence... aslinda dogru besleniyorsan, olmamasi lazim, Soja´li $eyler yiyiormusun?.. ama dedigim gibi seninki benimkinden farkli...
bu arada Süt peynir yumurta.... hamiler icin cok önemli... onu nasil ayarliyorsun?

slm canlarım dün kasıklarımda kpramp tarzı ağrılar oldu çok fena bizde bu sbah doktora gittik bu kez kadın doğum hastanesine gittm hem hiç bi ücret ödemiyosun hemde çok memnun kadım çok şükür
veee bebeişimi gördüm Allahıma şükürler olsun haftasını toparlamış hatta öne bile geçmiş kuzum inş sorunsuzca devam eder hepimizinki kızlar.
buarada doktor cinsiyeti görmek için okadar uğraştıki sonra erkek gibi görünüyo dedi biraz daha baktı yok yok değil galiba dedi
🙂 bende hiç öenmli değil dedim sağlıkla gördüm ya hamdolsun.3lütest için kan verdim bakalım bayrm dönüşü sonucu alıcaz hayırlısyla inş herşey yolunda gider hepinizi öptk teyzoşları grşz