Şubat 'ta anne olacağım:)

ben kizmi erkekmi diye evde meraktan catlarken... Kocamdan söyle bi yorum geldi...
" niye bukadar heycanlaniyorsunki ya kiz olcak ya erkek baska secenek yok" 🙂
artik bi daki doktor kontrolunde ögrenirsiniz... seninki oglanmis gibi gecti icimden, hadi hayirlisi 🙂

o ne güzel yorummuş öylehahahageçen hafta gidemedik adam full nöbetteydi önümüzdeki hafta içi gidelim diyorum lojmanlar belli oldu gidip bi ton işlem yaptıracakmış sonra taşınma telaşesi girecek öyle böyle derken biz dr.a gitmeden çocuk bize gelecek gibi görünüyo 🙂 hayır bıraksa tek gidip öğrenicem ona da yok diyo illa gelip görecekmiş bu haftadan umutluyum inşallah öğrenirim de çenem kapanır artık 😀

o ne güzel yorummuş öylehahahageçen hafta gidemedik adam full nöbetteydi önümüzdeki hafta içi gidelim diyorum lojmanlar belli oldu gidip bi ton işlem yaptıracakmış sonra taşınma telaşesi girecek öyle böyle derken biz dr.a gitmeden çocuk bize gelecek gibi görünüyo 🙂 hayır bıraksa tek gidip öğrenicem ona da yok diyo illa gelip görecekmiş bu haftadan umutluyum inşallah öğrenirim de çenem kapanır artık 😀

iyi dayaniyorsun valla 🙂
bide gidiyormusunuz göztermiyormus 🙂
hayirlisi olsun... bebeyin iyi olsunda bi kac hafta gec ögren...

selam kızlar bende cınsıyeti ogrendim banada tam daffodil gibi oldu erkek diye sevinirken bi cimcime cıktı ama olsun bizimki sevindim kız olcak diye kız cocugu babasını cok severmiş diyeee

çook tebrkik ederim canım .kızın geliyomuş inş.benimki gibi oda sizi biraz şaşırtmışş galiba🙂 sağlıkla gelsinler gerisi önemli değil.

daffodil gözünaydın canım minik erkekimiz geliyormuş ee kızları alacak biri lazım zaten dimi 😀 bu gidişle 6.aya kalıcam ben heralde o kadar yoğunuz ki hala cinsiyeti öğrenicez ne gamsız anne-babayız daha doğrusu sadece babayız ben deliricem meraktan ama eşim bende gelicem dediği için mecburen bekliyorum darısı başıma inşallah...

teşekkür ederim canım.hayırlısıyla sende öğrenirsin inş.önce cinsiyet heyecanı vardı öğrendikten sonrada insanı farklı bi heyecan sarıyo.artık pembe mi mavi mi diye tereddüt etmeden alışveriş planlarına başlanılıyo🙂

selam.......haftasonu forumda kimseciklerde yok 🙁eşimin sorumluluk sınavları var.sabah çıktı akşama gelecek.bebişimle bizde sıkıldık.tabi herkes bayram alışverişi falan yapıyodur yada bayram temizliği 🙂bende bebişime isim aramaya başladım.aklınıza güzel isimler gelirse bizimle paylaşırsanız seviniriz:pasi::pasi:

melişler napıyorsunuz bakalım biz taşınma telaşına girdik bu aralar fazla giremiyorum o yüzden ya kafama takıldı aranızda akıntı benzeri sıvısı gelen var mı bazen idrar kaçırma gibi damlıyo o derece sıvı yani kıvamı henüz dr.a gitmediğim için öğrenemedim ama çok rahatsız edici bi durum netten baktım aminyos sıvısı erken gelebilir bu durumda gebelik sonlandırılır falan diyordu korkuyorum şimdi akıntı gibi değil çünkü sarıya yakın akıcı bi sıvı yani... bu durumu yaşayan var mı aranızda yada hiç duydunuz mu bilen paylaşsın lütfen 🙁(

berranur ve carizma siz kaldınız cinsiyetleri öğrenemeyen 🙂darısı sizlere inş. rabbim gönlünüze göre verir inş.

ben bidahaki randevuyu bekliycem daha ohooooo 2 hafta var 🙂 am aolsun doktor tmm hersey yolunda kalbi atiyo dedigi anda cinsiyetini sormal aklima bile gelmiyo esimi tembihlemek lazim o hatirlatsin 🙂

melişler napıyorsunuz bakalım biz taşınma telaşına girdik bu aralar fazla giremiyorum o yüzden ya kafama takıldı aranızda akıntı benzeri sıvısı gelen var mı bazen idrar kaçırma gibi damlıyo o derece sıvı yani kıvamı henüz dr.a gitmediğim için öğrenemedim ama çok rahatsız edici bi durum netten baktım aminyos sıvısı erken gelebilir bu durumda gebelik sonlandırılır falan diyordu korkuyorum şimdi akıntı gibi değil çünkü sarıya yakın akıcı bi sıvı yani... bu durumu yaşayan var mı aranızda yada hiç duydunuz mu bilen paylaşsın lütfen 🙁(

düzenli olarak geliyo mu bu sivi?= sadece bi iki defa az geldiyse sorun degil. ama düzenli olarak geliyosa bi doktora görün istersen

düzenli olarak geliyo mu bu sivi?= sadece bi iki defa az geldiyse sorun degil. ama düzenli olarak geliyosa bi doktora görün istersen

hergün geliyo çocuk aşağıda bayaa kasıklara baskı yapıyo o yüzden diye düşündüm hep genelde idrarı yaptıktan 1 2 dk sonra geldiği için idrarın devamı olabilir sıkışıyo ve damla damla devam ediyo dedim ama kafama takılmaya başladı şimdi yarın randevu alıp salı gidicem dr.a umarım çocuğa zarar verecek bi sorun yoktur...

selam kızlar ayyuzlu gozunuzaydın kızın olcakmıs....
daffodılcım canım cok sagol...agrım yok ama hanı cururde sorun cıkarırsa dıye korkuyorum...
evet kızlarrrrr 3 gun aradan sonra tekrar geldım.....malum sınavlarım vardı haftasonu sukur atlattım kızımla beraber sınıfta soru cozduk🙂
ayrıca cumartesı kontrolumuz vardı...bıkac gundur ıyı degıldım kasıkk agrısı ve ıdrar yanması da vardı...en son pembe sulu kan seklınde akıntı geldı pıhtı gıbı....allahtan randevumuz vardı...neyse muayene olduk kızım ıyıymıs cok sukur el salladı teyzelerı ...oyyy kuzum ellerını hareket ettırdı oan gordum ıcım garıp oldu.....cok hareketlıymıs masallah...ama ben bır ay sonra falan hıssedermısım toktorumuz ole dedı.....neyse ben ıyı degılım dıyınce doktor hemen ıdrar tahlıı ıstedı.....uclu test ıcın kan alındı...yuksek derecede ıltıhap varmıs...doktor serum taktırdı bır tane serum yedım geldım...bır suru de ılac vermıs antıbıyotık dıkkat et dedı dınlen dedı doktorlar enfeksıyonu pek sevmezlermıs cunku erken dogum tehdıdı olabılırmıs bu durum.....ılacları kullanıyorum suan...ıyıyım bıraz daha...nerdeyse wc ıle arkadas olmustuk...her dakıka gıdıyordum ve acayıp acı yanma vardı....
test sonuclarımızda ınssallah temız cıkar.....
carızmacım bu arada basınız sagolsun.....gorusruz kızlar.....

hergün geliyo çocuk aşağıda bayaa kasıklara baskı yapıyo o yüzden diye düşündüm hep genelde idrarı yaptıktan 1 2 dk sonra geldiği için idrarın devamı olabilir sıkışıyo ve damla damla devam ediyo dedim ama kafama takılmaya başladı şimdi yarın randevu alıp salı gidicem dr.a umarım çocuğa zarar verecek bi sorun yoktur...

randevu alman iyi olmus o daha dogrusunu bilir, sen yinede bol sivi tüketmeye bak, gecmis olsun cnm eminim bi sorun yoktur rabbim bebislerimizi korusun

selam kızlar ayyuzlu gozunuzaydın kızın olcakmıs....
daffodılcım canım cok sagol...agrım yok ama hanı cururde sorun cıkarırsa dıye korkuyorum...
evet kızlarrrrr 3 gun aradan sonra tekrar geldım.....malum sınavlarım vardı haftasonu sukur atlattım kızımla beraber sınıfta soru cozduk🙂
ayrıca cumartesı kontrolumuz vardı...bıkac gundur ıyı degıldım kasıkk agrısı ve ıdrar yanması da vardı...en son pembe sulu kan seklınde akıntı geldı pıhtı gıbı....allahtan randevumuz vardı...neyse muayene olduk kızım ıyıymıs cok sukur el salladı teyzelerı ...oyyy kuzum ellerını hareket ettırdı oan gordum ıcım garıp oldu.....cok hareketlıymıs masallah...ama ben bır ay sonra falan hıssedermısım toktorumuz ole dedı.....neyse ben ıyı degılım dıyınce doktor hemen ıdrar tahlıı ıstedı.....uclu test ıcın kan alındı...yuksek derecede ıltıhap varmıs...doktor serum taktırdı bır tane serum yedım geldım...bır suru de ılac vermıs antıbıyotık dıkkat et dedı dınlen dedı doktorlar enfeksıyonu pek sevmezlermıs cunku erken dogum tehdıdı olabılırmıs bu durum.....ılacları kullanıyorum suan...ıyıyım bıraz daha...nerdeyse wc ıle arkadas olmustuk...her dakıka gıdıyordum ve acayıp acı yanma vardı....
test sonuclarımızda ınssallah temız cıkar.....
carızmacım bu arada basınız sagolsun.....gorusruz kızlar.....

yanma olunca benim doktorum hemen acile git demisti gerekten cok tehlikeli olabiliyo sen ilaclarini aksatma kullan düzenli ve enfeksyondada sivi tüketimi cok önemli diye biliyorum, sanada gecmis olsun cnm, ver saol dostlar sagolsun

Geri