Şubat 'ta anne olacağım:)

Slm Kizlar, bizde dün doktordaydim cok sükür bebegim saglikli ve gelisimi normalin üstünde 🙂 23 cm olmus bile yavrum
veeeeeeeeeeee cinsiyetinide ögrendik tabi doktor %100 degil dedi ama belliydi gönlümden gecen göbüsümdeymis rabim nasip ederse biiiiiiiiirrr KIZIM olacak 🙂 esimde bende duydugumuzdan beri sevindirik olduk esim beni birakti kiziyla konusuyo artik cocugu dogurdum büyüttüm sanki 18, yasina gelince kizina alacagi arabayi düsünüyo (bende önce bebek arabasi al dedim 😛) kizlarinin arkadasi hasta olacakmis ona cok karizmatik bi baba olacakmista suda buda falanda filanda baydi beni dünden beri 😀

carizma alemsin cnm yaa eşinin sölediklerine çok güldüm valla şimdiden havalara girmiş😀 ayy canım senin adına çok sevindim kızını sağlıkla al inş kucağına bnmde ilk zmandan beri içimden erkek geçiyodu yani hayırlısı olsun yeterki ama bizde aynen dün ağzımız kulaklarımızda geziyoduk inşş hiç bi sağlık sorunları olmadan kucaklarımız miniklerimizi maşşallah ya boylu poslu olcak kızınn maşalalh😀