Şubat 'ta anne olacağım:)

teşekkür ederiz kızlar.daha güzel ciciler sizin bebişlerinizin olsun🙂 bencede kıza sadece pembe almayın.turkuaz da kıza çok yakışıyo bence.

perşembe kesinleşir sizin cinsiyetiniz 🙂 ama bellide olmaz hani 🙂 aslında metehan ismi gerçekten güzel.ben iki isim istiyorum meteye uygun 2. isim bulabilirsem ikimizinde gönlü olacak🙂

maşallah anlamıda çok güzelmiş canım.

sagol canım...mete de guzel ıcım....
yatak ve oda konusunda ne yapacaksınız canım?takım mı alacaksınız yoksa sedece besık tarzı bısey mı dusunuyorsunuz?

teşekkür ederiz kızlar.daha güzel ciciler sizin bebişlerinizin olsun🙂 bencede kıza sadece pembe almayın.turkuaz da kıza çok yakışıyo bence.
evet bende beyaz hastasıyım....beyaz bebege cok guzel yakısıyor.....
bende her rengı almaya calıscam.....
sarı,kırmızı,beyaz,turkuaz,denız mavısı....bu renkler cok hos.....pembenın harıcınde tabı....🙂

sagol canım...mete de guzel ıcım....
yatak ve oda konusunda ne yapacaksınız canım?takım mı alacaksınız yoksa sedece besık tarzı bısey mı dusunuyorsunuz?

biz kirada oturuyoruz canım.evimde küçük.oyüzden oda yapamayacağım.karyola almayı düşünüyorum.onlarında sallanan ve asansör özelliğ olanını istiyorum.çilekte sordum sadece karyola 400dü.farklı yerlerede bakıp karar vereceğiz.siz ne almayı düşünüyosun?

bende eline Liste verdim 🙂 adam yinede kem küm ediyor 🙂
ama benim kesinlesti gibi birsey, ASEL -? olcak 🙂
ıyı bakalım.....

biz kirada oturuyoruz canım.evimde küçük.oyüzden oda yapamayacağım.karyola almayı düşünüyorum.onlarında sallanan ve asansör özelliğ olanını istiyorum.çilekte sordum sadece karyola 400dü.farklı yerlerede bakıp karar vereceğiz.siz ne almayı düşünüyosun?
bız takım alcaz canım...cılek mobılyaya bende bakıcam ılerkı haftalarda...evet pahalı fıyatlar.....oda hazırlıcaz ınsallah.....

Geri