Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
perşembe kesinleşir sizin cinsiyetiniz 🙂 ama bellide olmaz hani 🙂 aslında metehan ismi gerçekten güzel.ben iki isim istiyorum meteye uygun 2. isim bulabilirsem ikimizinde gönlü olacak🙂
sagol canım...mete de guzel ıcım....
yatak ve oda konusunda ne yapacaksınız canım?takım mı alacaksınız yoksa sedece besık tarzı bısey mı dusunuyorsunuz?
evet bende beyaz hastasıyım....beyaz bebege cok guzel yakısıyor.....
bende her rengı almaya calıscam.....
sarı,kırmızı,beyaz,turkuaz,denız mavısı....bu renkler cok hos.....pembenın harıcınde tabı....🙂
aynen canımmm.....evet ben begenıyorum guzellerı ona da secme hakkı düşüyor...aslında benım ıstedıgım olur genelde ama bu konuda en azından secım hakkı onun olsun ben lısteleyım de🙂
sagol canım...mete de guzel ıcım....
yatak ve oda konusunda ne yapacaksınız canım?takım mı alacaksınız yoksa sedece besık tarzı bısey mı dusunuyorsunuz?
biz kirada oturuyoruz canım.evimde küçük.oyüzden oda yapamayacağım.karyola almayı düşünüyorum.onlarında sallanan ve asansör özelliğ olanını istiyorum.çilekte sordum sadece karyola 400dü.farklı yerlerede bakıp karar vereceğiz.siz ne almayı düşünüyosun?
biz kirada oturuyoruz canım.evimde küçük.oyüzden oda yapamayacağım.karyola almayı düşünüyorum.onlarında sallanan ve asansör özelliğ olanını istiyorum.çilekte sordum sadece karyola 400dü.farklı yerlerede bakıp karar vereceğiz.siz ne almayı düşünüyosun?