Şubat 'ta anne olacağım:)

bende iyim canim.... bebeyimle yuvarlanip gidiyoruz iste 🙂 eee prensese isim sava$lari ba$ladimi???
hep ıyı olun canım...evetttttttt sorma en sonunda bır ısım begendı benım herıf ama bakalım kesınlesmedı daha...MİRAY var suan aklımızda.....on sırada yer alıyor lıstenın.....zamanlar karar kesnlesır ınsalla babamız kararını versın de🙂

oy kıyamam ben ona üzmez benim yeğenim annesini🙂 anne çook hareketli olduğunda bebek fazla hareket etmezmiş.belki sen bayramada kendini çok yorduysan ondanda hissedememiş olabilirsin canım.bende de bazen hareketli bazende sessiz oluyo🙂
doktorumuz cok hareketlı dıyor ama hıssetmeyınce ınanasım gelmıyor.....evet ayaktayım hep ama yatınca dınlendıgımde de hıssetmeyınce uzuluyorum.....

benimki konusunca hic hareket etmiyor, konusmayinca tepiniyor 🙂
normali 20. hafta canim az kaldi.... seninkide yakinda uyutmaz seni 🙂
evet canım ınsallah......beklıyorum valla heyecanla....

hep ıyı olun canım...evetttttttt sorma en sonunda bır ısım begendı benım herıf ama bakalım kesınlesmedı daha...MİRAY var suan aklımızda.....on sırada yer alıyor lıstenın.....zamanlar karar kesnlesır ınsalla babamız kararını versın de🙂

miray ismide güzelmiş canım.anlamı ne?

buarada kızlar ilk alışverişimi yaptım.10 lu hastane çıkışı ve 3 lü badi aldım.bi ara fotoğraflarını çeker diğer topiğe koyarım inşallah.

randevuna az kalmış.ne güzel bebişini görürsün artık🙂hayırlısı olsun canım ilk bebişlerimiz olduğu için cinsiyet zaten önemli değil.bende de hiç sivilce eksik olmuyo gören kızınmı olacak diyo 🙂 isim bulamadık ya.eşim mete olsun diyo bakalım ben kararsızım.sizde isim belli mi?

benimkine kiz diyorum "kiza benzemiyor, daha degisir" diyorlar 🙂
ablamda ücüzlerin 1 numarasina METEhan koydu... kulagada hos geliyor... 🙂

ayyy bu adamlara kalirsa zaten biz doguramayiz bile 🙂 Miray güzel bence... ve ilk akildan gecen genelde oluyor 🙂 demek babaya biraktin, ne kadar iyisin sen öyle 🙂

buarada kızlar ilk alışverişimi yaptım.10 lu hastane çıkışı ve 3 lü badi aldım.bi ara fotoğraflarını çeker diğer topiğe koyarım inşallah.

oyyy gule gule gıysın ınsallah.....
🙂

ayyy bu adamlara kalirsa zaten biz doguramayiz bile 🙂 Miray güzel bence... ve ilk akildan gecen genelde oluyor 🙂 demek babaya biraktin, ne kadar iyisin sen öyle 🙂
aynen canımmm.....evet ben begenıyorum guzellerı ona da secme hakkı düşüyor...aslında benım ıstedıgım olur genelde ama bu konuda en azından secım hakkı onun olsun ben lısteleyım de🙂

benimkine kiz diyorum "kiza benzemiyor, daha degisir" diyorlar 🙂
ablamda ücüzlerin 1 numarasina METEhan koydu... kulagada hos geliyor... 🙂

perşembe kesinleşir sizin cinsiyetiniz 🙂 ama bellide olmaz hani 🙂 aslında metehan ismi gerçekten güzel.ben iki isim istiyorum meteye uygun 2. isim bulabilirsem ikimizinde gönlü olacak🙂

ıkı anlamı var canım...yılın ılk aylarında dogan,gunes gıbı parlayan.....

maşallah anlamıda çok güzelmiş canım.

Geri