Şubat 'ta anne olacağım:)

selam kızlarr...bebısler gule gule gıysın cıcılerını...
bızde oyle aman aman baslamadık hazırlıga.....sadece carsıya her cıktıgımzda bır ıkı parca bısey alıyoruz okadar cok bıseyımız yok daha...yavas yavas bırıkır heralde....bıze oyle hedıye gelen bısey de yok baba tarafından(halalarımızdan yanı) hanı eksıgınızı bız alalım yokkkkk🙁odasını aralık gıbı alıcaz ınsallah.....yatagını da bır ay ıcınde almayı dusunuyoruz.....park yatak olcak buyuk ıhtımal....anneannemız sagolsun elı bos durmuyor hem alıyor hem örüyor....kızımın kıslık yelek,hırka,patıkler gıttıkce cogalıyor.......renklerı ben secıyorum annem öruyor,yada orduruyor🙂ufacık patık yapmıs onu cıgerıme sokasım geldı nerdeyse kızlar o kadar tatlı kı.....
su aylar gecsede bır guzel gıyseler onları mınık ellerı ayakları dolsa.....
gorusuruz kızlar....

Son düzenleme:

bence sen sonradan acilacaksin 🙂

evttt yaaaa annemde benim önüme hep bi engel koyuyor... ama kendi hergün birseyler aliyor
elin degmisken herseyi degistir beee bosverrrrr.... benim mobilyalar daha 1 yasinda malesef yoksa bende degistirirdim 🙂
odayi insallah bu ayin sonunda hazirlamayi düsünüyoruz biz, maglum ayin 1. tatil, 3 gün zamanimiz olcak 🙂 fazla bi i$i yok zaten, bi boya var....

ooo bacim, tek tük aldinmi, bi bakmi$sin dünya olmus... güzel birsey buldukca alirsin, bende öyle yaptim 🙂
Örgü benimde cok var yaaaa, almanyada ki$ zor gececekmis... annemde durmadan örüyor.... bide babaanne gönderdi bi sürü.. simdiden koycak yerim kalmadi 🙂
resimleri cekte koy, örnek cikaralim 🙂

arkadaslar... hepimizin bebisleri insallah güle güle en güzel günlerde giyinirler cicilerini....

ınsallah emınecım hepımızın bebıslerı guzel gunlerde gıysın.....burdada cok soguk gececek dıyorlar kış ıcın....oyuzden kızı sarıp sarmalayacagım bende🙂zaten bana cekerse coook üşür.....tamam resımlerı cekerım de koymayı beceremıyorum kı ama denerım canım.....

ühüüüüüüüüüüüüü örgüler örülüyo ne kadar güzel ama bis bilmiyorruzz keşke becerebilsem acaba öğrenebilirmiyim az bişi örebiliyorum ama öle yelek falan hiç yapmadım çok gaza geldim yaw bnm oğluşumda örgü gyisin ananemiz ördürüyo ama olsun bende örmek sitiyorumm

buarada güzel günlerde sağlıkla kullansın preensesleriniz tatlıcadım ve emoşummm sağlıkla giydirin

aaa daha yeni takvime, bakiyorum harbi ayin biri tatilmis ya yasasinnnnn 😀
bizim boya isi dün bitti ama ne pis koktu bogazim yandi diye esim annemlere gönderdi beni cami cerceveyi acti gitti pis koku, mobilyamizda haftasonu gelcekmis ama esim sagolsun hep karar degistiriyo yok salonu yatak odasi yapalim yok oturma odasini günestir sicakliktir sudur budur amann deli etti beni 🙂

ahh ahhh bende cok isterdim keske elimden gelse ama nerde annemde cok anlamaz yani daha dogrusu eriniyo artik gider aliriz ne ugrascaz diyo 🙂 allahtan halalarim var herbiseyi örüyolar ama iste onlar icinde trden birinin getirmesini bekliycem...

hayırlı cumalar 2011 şubat annecikleri Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşş tamamına erdirsin sağlıkla hepimizinkini AMİNNNNNNNNNNNN

slm kizlarrr... arastirdim, soru$turdum... sonunda bu bölgede kimde en iyi 3D/4D ultrasonu oldugunu ögrendim ve randevu aldim 🙂
ben 27 hafta istiyordum aslinda ama teee 09.11.2010 a randevu verdi... 28-33 haftaya kadar yapiyoruz dedi.. bende 28+3 e denk geliyor.... cokmu gec acaba yaaa 1 hafta önemi aldirsam.??? kararsiz kaldim... ( calisma saatleri disinda randevu verdi, uzun uzun ve rahat bakabilsin diye 🙂 )

olsun emıne bence ıyı olmus ben one alma derım...hem daha net ve ıyı gorunur bebıs....sabırsız bekle bıraz🙂

kızlar bugün ayrıntılı usg de bebişimi gördüm maşallah kocaman olmuş eşek sıpası🙂 oyun yapıyordu bize içeriden ağzını bi açıp kapatışı vardı ekrandan atlayıp yiyecektim resmen😀 sonuçlar gayet iyi herşey yolunda çok şükür hastaneyi de ayarladık sezeryan için dr.umuzla da anlaştık geriye pek de bişey kalmadı zaten 2 hafta sonra şeker taraması için gidicem önümüzdeki ay da aşı vurulucam şimdilik gelişmeler bunlar unutmadan... bide dayanamadım bugün bebişime patik aldım🙂

cok sevındım canım.....ıyı yapmıssın al al bıtmıyor cıcıler ama dayanamıyoruz gercekten...bırde neden sezeryan???????????