Şubat 'ta anne olacağım:)

eminecim süper anlatmışsın tatlım 🙂 bnm kontrolde 8 kasım sizden bi gün önce ama sizin daha önce bi aklp dinletiniz var hahaha çok güzeldir eminim

elimden geleni yaptim 🙂 ama sen anlami$sinin....
doktorda bekleme odasindayken, hep duyuyordum baskalarinkini... benimde o zamanim geldi yaaaa, inanamiyorm 🙂

elimden geleni yaptim 🙂 ama sen anlami$sinin....
doktorda bekleme odasindayken, hep duyuyordum baskalarinkini... benimde o zamanim geldi yaaaa, inanamiyorm 🙂
evt cnm anladım aynı şeyler ikmizinde dediği🙂 ya ne güzel bak vakit geçiyo işte allah sağlık versinde inş bizimde gelir o zmanlarımız hayırlısylaa ne heyecanlıdır ya ona girmek

canim burda CTG diyorlar...
benim doktorda 26-27 haftada basliyorlarmis....
karnina bi kemer takiyorlar... bebeyin kalb atislari, annenin kalb atislari, bide sanci varsa onun degerleri.... bi alletle kagida ciziliyor... ay anlatmasida zormus ha.... 🙂
dogumdada takiyorlar, sancinin $iddetini anlamak icin.... öyle birsey iste 🙂

way be teknoloji nelere kadir🙂 sağol canım benim aydınlandım yeterince yalnız dikkatimi çekti geçen gün sırf meraktan devlete gittim ist.da olan bilir bakırköy kadın doğum var allahım akıllara zarar millet ayakta doğursa kimsenin umrunda olmaz yani o derece... ama hamileler de bi o kadar rahat kadın 41.haftasında doğurmaya niyeti yok bi diğeri 6.ayında ne ikili üçlü test yaptırmış ne usg ye girmiş ne kontrole gitmiş hiç bişey umurlarında değil tamam 2. 3. çocuğa hamile olabilirsin de vurdumduymazlığın bu kadarı fazla biz hiç bi ayrıntıyı kaçırmıyoruz millet doğumdan doğuma gidiyo heralde hastaneye onlarda mı bi gariplik var ben mi çok takıntılıyom karar veremedim walla🙂

way be teknoloji nelere kadir🙂 sağol canım benim aydınlandım yeterince yalnız dikkatimi çekti geçen gün sırf meraktan devlete gittim ist.da olan bilir bakırköy kadın doğum var allahım akıllara zarar millet ayakta doğursa kimsenin umrunda olmaz yani o derece... ama hamileler de bi o kadar rahat kadın 41.haftasında doğurmaya niyeti yok bi diğeri 6.ayında ne ikili üçlü test yaptırmış ne usg ye girmiş ne kontrole gitmiş hiç bişey umurlarında değil tamam 2. 3. çocuğa hamile olabilirsin de vurdumduymazlığın bu kadarı fazla biz hiç bi ayrıntıyı kaçırmıyoruz millet doğumdan doğuma gidiyo heralde hastaneye onlarda mı bi gariplik var ben mi çok takıntılıyom karar veremedim walla🙂

Insana verilen deger iste...

Insana verilen deger iste...

yahu dr. u anladık tamam nesine lazım umrunda olmaz diyebilirsin de kadınlara şaştım o senin bebeğin ya hiç mi değeri yok karnında taşıdığın canlının zahmet edip dr.a bile gitmiyosun allah muhafaza o çocuğun bi hastalığı olsa gamsızlığının hesabını nasıl vereceksin yani doktorların despotluğunu hastanenin ilgisizliğini hakediyo bu insanlar allah ıslah etsin ne diyeyim...

yahu dr. u anladık tamam nesine lazım umrunda olmaz diyebilirsin de kadınlara şaştım o senin bebeğin ya hiç mi değeri yok karnında taşıdığın canlının zahmet edip dr.a bile gitmiyosun allah muhafaza o çocuğun bi hastalığı olsa gamsızlığının hesabını nasıl vereceksin yani doktorların despotluğunu hastanenin ilgisizliğini hakediyo bu insanlar allah ıslah etsin ne diyeyim...

valla ben öyle seyleri anliyamiyorum.
öyle bi zamandayizki, millet köpeyi hasta oldumu bile, en iyi doktora götürüyor...
saglik konusu hafife alinacak birsey degil, ama i$te, ne diyim........

Kizlar sizin ilk cocuk belki heyecan daha fazladir, merak ediyosunuzdur ..Benim hemen dogsun goruyum diye bir heycanim oldugunu soyleyemem. daha cok belki baska doguramam bu hamilelgimin tadini cikariyim herseyini ayri ayri uzun uzun yasayim istiyorum🙂) nasil olsa yanimda bi tane tavsanim var🙂 biri karnimda biri kucagimda cok zevkli...Ama saglik konusu olunca ayni merak ayni titizlik ayni kusku kesinlikle ilkinden farki yok.. Bu karnindaki bebegini merak etmeyen insalr genelde bebegin cinsiyetinden dolayi yapiyo bunlari diye dusunuyorum🙁(

Kizlar sizin ilk cocuk belki heyecan daha fazladir, merak ediyosunuzdur ..Benim hemen dogsun goruyum diye bir heycanim oldugunu soyleyemem. daha cok belki baska doguramam bu hamilelgimin tadini cikariyim herseyini ayri ayri uzun uzun yasayim istiyorum🙂) nasil olsa yanimda bi tane tavsanim var🙂 biri karnimda biri kucagimda cok zevkli...Ama saglik konusu olunca ayni merak ayni titizlik ayni kusku kesinlikle ilkinden farki yok.. Bu karnindaki bebegini merak etmeyen insalr genelde bebegin cinsiyetinden dolayi yapiyo bunlari diye dusunuyorum🙁(

lalecim haklısın walla doğsa da sevsem diye şu 3 ayın geçmesini iple çekiyorum🙂 ya cinsiyeti öğrenmek istememelerini anlarım da bu sağlık yani sen testlerini tahlillerini yaptırmak zorundasın sorumluluk hamilelik başladığı gün başlıyo anneysen önemseyeceksin çocuğunun durumunu biz 1 gün tekme atmasa merak ediyoruz millet dünyadan bi haber yaşıyo yani onu garipsiyorum ve çok kızıyorum

lalecim haklısın walla doğsa da sevsem diye şu 3 ayın geçmesini iple çekiyorum🙂 ya cinsiyeti öğrenmek istememelerini anlarım da bu sağlık yani sen testlerini tahlillerini yaptırmak zorundasın sorumluluk hamilelik başladığı gün başlıyo anneysen önemseyeceksin çocuğunun durumunu biz 1 gün tekme atmasa merak ediyoruz millet dünyadan bi haber yaşıyo yani onu garipsiyorum ve çok kızıyorum

off kizlar yarama parmak bastiniz 🙂
bazen diyorum dogsada sevsem....
bazende karnimda tekmeleri hissedince... ayyy hic gecmesin bu günler diyorum 🙂
simdi 24 saat benimle ne güzel...

hafta sonu sünnete gittik, anne kiz vardi, karsilikli göbek attilar... ayyy bi özendim onlara anlatammm size...

muhakkaki dogacak.... bu günlerin tadini cikarmaya bakalim.... Sunun surasinda ne kaldi.... 🙂

tatlı cadım sezeryan çünkü artık aşağıdan hiçbir şekilde müdahele istemiyorum bekarlığımdan beri akıntılardan kadın hastalıklarından bıktım artık evlendim hamile kaldım hala aynı dertle uğraşıyorum en ufak bi muayenede bile iltihap kapıyorum kaldı ki doğum... evet belki daha sağlıklı cerrahi işleme göre ama dediğim gibi aşağıya dokunulmasını istemiyorum buna eşim bile dahil:hhh:
anladım canım....hayırlı dogunlar olsun ınsallah....

kizlar hafta sonu sünnetteydim, Söylemesi ayip abiyeleri cektim, Karnimla belli tabii... davetlilerin hepsiyler tanistim diyebilirim.... hepside ayy ne tatli karnin var, ismin ne, ilk cocukmu, tekmeliyormu ......... 🙂 iki gün bu sorularla duymaktan biktim 🙂

bide eskiden tekmeler bi yerden gelirdi, simdi kocaman oldu kizim, iki üc yerden birden geliyor tekmeler, ayaklar eller, hepsi calisiyor demek.... ayyyyyy mutluluk hormonlarim yine tavanda... bide gecen sinava girmistimya, onuda kazanmisim 🙂
sınavın ıcın gozunaydın canım....ee buyuyecek annesı kocaman kız oldu artık🙂

slm canlarım nezamandır konuşamıyoruz biraraya gelip
uff daha bizim kontrole 3 hafta var ama oğluşumun her an tekmelerini hissedince doktor işini okadar acele etmiyorum eskisi gibi onun o minicik elleri ayaklarıyla yaptıkları dünyanın hiçbişleyine değişilmez heralde Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu yaramaz kedim bnm şeker yüklemesi için gittiğimizde kocaman olmuş olur inşş kilosuda artsın bebişimin hepsine sağlık versin Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip esin herzman duamdasınız kendimle birlikte sizleride söylüyorum hep
öptm teyzoşlar grşz
amın nurcum.....bende aynen senın gıbı dusunuyorum hareketlerını hıssettıkce bır ay varken bıle dıger randevuya takmıyorum nasılsa gecıyor nasılsa hareketlendı artık hıssedıyorum dıye sevınıyorum......

bız en ıyıısını yapıyoruz canım bıraz da ılgıyle,bılgıyle ve egıtımle alakası var bence bunun....
off kizlar yarama parmak bastiniz 🙂
bazen diyorum dogsada sevsem....
bazende karnimda tekmeleri hissedince... ayyy hic gecmesin bu günler diyorum 🙂
simdi 24 saat benimle ne güzel...

hafta sonu sünnete gittik, anne kiz vardi, karsilikli göbek attilar... ayyy bi özendim onlara anlatammm size...

muhakkaki dogacak.... bu günlerin tadini cikarmaya bakalim.... Sunun surasinda ne kaldi.... 🙂
aynen bende cıcılerıne bakp bakıp sevıyorum ıcımden.....dogsada alsam kuacgıma mıs gıbı koklasam dıyorum.....ama saglıklı dogsunlarda allahın ıznıyle canım ogunlerde gelır ınsallah......

Geri