Şubat 'ta anne olacağım:)

cok sevındım canım.....ıyı yapmıssın al al bıtmıyor cıcıler ama dayanamıyoruz gercekten...bırde neden sezeryan???????????
tatlı cadım sezeryan çünkü artık aşağıdan hiçbir şekilde müdahele istemiyorum bekarlığımdan beri akıntılardan kadın hastalıklarından bıktım artık evlendim hamile kaldım hala aynı dertle uğraşıyorum en ufak bi muayenede bile iltihap kapıyorum kaldı ki doğum... evet belki daha sağlıklı cerrahi işleme göre ama dediğim gibi aşağıya dokunulmasını istemiyorum buna eşim bile dahil

olsun emıne bence ıyı olmus ben one alma derım...hem daha net ve ıyı gorunur bebıs....sabırsız bekle bıraz🙂

demi yaa $unun $urasinda ne kaldi 🙂

cok sevindim canim.... Sipalar gün ve gün büyüyor yaaaa... Saglikli, hayirli bebislerimiz olur insallah...

aboooo cocugu nasil yaptiniz kiz 🙂

kizlar hafta sonu sünnetteydim, Söylemesi ayip abiyeleri cektim, Karnimla belli tabii... davetlilerin hepsiyler tanistim diyebilirim.... hepside ayy ne tatli karnin var, ismin ne, ilk cocukmu, tekmeliyormu ......... 🙂 iki gün bu sorularla duymaktan biktim 🙂

bide eskiden tekmeler bi yerden gelirdi, simdi kocaman oldu kizim, iki üc yerden birden geliyor tekmeler, ayaklar eller, hepsi calisiyor demek.... ayyyyyy mutluluk hormonlarim yine tavanda... bide gecen sinava girmistimya, onuda kazanmisim 🙂

demi yaa $unun $urasinda ne kaldi 🙂

cok sevindim canim.... Sipalar gün ve gün büyüyor yaaaa... Saglikli, hayirli bebislerimiz olur insallah...
aboooo cocugu nasil yaptiniz kiz 🙂

sorma bacım onu bende çözemiyorum 6 aydır bi anlık zaafımdan faydalandı kanımca fırsatçı herif🙂 ilk 2 3 ay kafam çok karıştı hiç istemedim hatta kocamdan biraz yüz bulsam o salaklıkla altından kalkamayacağım bi günaha girip kıyabilirdim yawruşuma ama şimdi düşünüyorum da... iyi ki hamile kalmışım iyi ki olmuş bitanecik bebeğim canım kızımın tekmeleri bile dünyalara bedel hiçbişeye değişmem onu ne iş hayatına nede kariyer takıntıma allah isteyen herkese versin bebişlerimiz iyi ki bizimle

slm canlarım nezamandır konuşamıyoruz biraraya gelip
uff daha bizim kontrole 3 hafta var ama oğluşumun her an tekmelerini hissedince doktor işini okadar acele etmiyorum eskisi gibi onun o minicik elleri ayaklarıyla yaptıkları dünyanın hiçbişleyine değişilmez heralde Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu yaramaz kedim bnm şeker yüklemesi için gittiğimizde kocaman olmuş olur inşş kilosuda artsın bebişimin hepsine sağlık versin Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip esin herzman duamdasınız kendimle birlikte sizleride söylüyorum hep
öptm teyzoşlar grşz

ayyy iyiki öyle birsey yapmami$siniz... her kadin basta korkuyor yaaa... dogum kolay birsey degil.... ben Igneden cok korkuyorum mesela ama simdi cocuk dogurcam 🙂 ama varyaa hiccccccccc korkmuyorum..... catir catir dogrucam insallah 🙂

evttt yaa. bebislerimiz kücükken insan hergün doktora gitmek istiyor... ama simdi tekmeleri yiyince anliyoruzki bebeyimiz iyi 🙂 benim randevum haftaya.... ama ultrason yok, sanirim (simdi türkcesini bilmiyorm) karnina kemer takip bebeyin kalp atislarini, sancilari falan ciziliyorya... iste onu yapcaklar ( Vay bee nasil anlattim 🙂) 09.11. de 3d/4d randevum varrrrrr... iste onun icin cok sabirsizlianiyorum 🙂

berranurcum duların kabul olsun allah hepimizin bebişine sağlık versin inşallah yalnız biz bayanlar ne kadar şiddet yanlısı olduk bi anda tekme yiyince psikolojimiz düzeliyo mutlu oluyoruz böyle bi olay yok yaa😀 eminecim allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin de bişeyi anlamadım o karnına takılan kemer noluyo nasıl bi sistem ne demek yani açabilir miyiz biraz ilk defa duyuyorum cehalet işte öğrenmem lazım hemen çok merak ettim🙂

cnm galiba nts ye gircek sancısı ve kalp atışları dinleniyo ha ama orda nsıl bilmiyorum bide kaçıncı haftadan itibarem oluyo onuda bilmiyorumm ayy sorma cnm yaa birinden gelicek tekme insanı ancak bukadar mutlu edebilir yani yerim ben onları ya

eminecim süper anlatmışsın tatlım 🙂 bnm kontrolde 8 kasım sizden bi gün önce ama sizin daha önce bi aklp dinletiniz var çok güzeldir eminim

canim burda CTG diyorlar...
benim doktorda 26-27 haftada basliyorlarmis....
karnina bi kemer takiyorlar... bebeyin kalb atislari, annenin kalb atislari, bide sanci varsa onun degerleri.... bi alletle kagida ciziliyor... ay anlatmasida zormus ha.... 🙂
dogumdada takiyorlar, sancinin $iddetini anlamak icin.... öyle birsey iste 🙂