mrb cnm görüşemiyoruz gerçekten yaa cnm kpramplar ve ağrılar geçer inşallah bnm çok şükür bi kere oldu kramp bidaha olmadı magnezyumuda içmedim hiç daha inş gerek kalmaz çok fenaydı ağrısı tüm gün sürüyo üstelik.Allah yardımcımız olsun bunları bebişerimiz için yaşadığımız bilmek bile mükemmel bence çok şükr yaa bugünleri görmek için az beklemedik birlikte
🙂 tatlım bnm oğlan çok fena hareketli ama geçen arkadaşla konuşuyoz onunda kız bebişti bana dediki bnmki hiç öle çok tepinmezdi mesela yer değiştiğini falan hiç bilmem ben dedi belli olmuyodu öyle dalgalanma faln olmuyodu dedi demekki bazı bebişler biraz daha uslu içerde şimdide bi gör öle tatlıki bıdığı çok akıllı maşallah inşallah bebişler akıllı olurlar yaramazlık konusunda en azından kendiminki için bişi diyemiyom
buarada cnm bnde olmadım tetonoz ay kızcaksınız ama ben korkuyom buaşıdan bide epey xzaman geçti normalde ikinci dozu 4 hafta sonra vuruyolardı bide diyorum tehlikeli olurmu falan ne biliim işte yaa acaba yaptırmasak allah korusun bişi olurmu ufff bilmiyom cnm bende napıcam