Şubat 'ta anne olacağım:)

cnm sertrifikan hayırlı olsunn
kızınada çok güldüm yaa hele babasının dediklerinee aç çocuk açççç
ye biraz
allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar versin inşallah cnm kurstan güzel bilgiler öğrenirsen bizlede paylaş öptüm seni ve prensesini grşz

canım hareketı var ama cok sert degıl bılmıyorum dogunca ne olur.....magnezyumu ıcıyorum arada yatmadan faydası olsun dıye.....tabıkı bu gunlere sukur canım haklısın bekledık okadar zaman.....olmasam bısey olurmu dıye sordum ben doktora olursan saglıgın ıcın ıyı olur demıstı...mrs m olmamıs sormustum ona ınsallah bısey olmaz canım yaaa.....

bi sorun olduğunu zannetmiyorum canım sakin bi çocuk demek ki bak ne güzel🙂 aşıyı bende yaptırmadım bi kaç kişiye sordum netten de baktım çocukluk aşılarınız tamsa sorun yok falan diyordu peşine düşmedim ondan sonra 32.haftaya kadar zamanı varmış karar değiştirirsem son hafta gidip vurdurucam ama yan etkilerinden de korkuyorum biraz zaten şikayetlerim arttı bide o eklenirse kafamı kaldıramam heralde o yüzden pek taraftar değilim açıkçası şimdilik...

eminecim söylemedim sanırım doğa koyucam ben kızımın ismini senin düşündüğün isim de çok güzel bu arada isimleriyle yaşasınlar inşallah

aynı seyı duusnuyorum bende canım yan etkıısnden dolayı cekınıyorum yanı.....ayırlısı bakalım gececek bugunlerde ınsallah.....

aynı seyı duusnuyorum bende canım yan etkıısnden dolayı cekınıyorum yanı.....ayırlısı bakalım gececek bugunlerde ınsallah.....
bende yan etkilerinden korkuyorum açıkçası tetanoz ağrılı oluyomuş bide ne biliim işte kaçınıyorum biraz madem 32 ye kadar vakti var bakalım belki olurum ama şimdilik kalıyoo bide acaba 2.dozmu 32.haftaya kadar çünkü iki doz yapıyolarya 4 hafta ara verip öleyse geçicek bnm 2 haftam kalmış aman inşş hayırlısyla sağlıkla doğarlar çok fazlada takılmak ii değil çocukken olduk hepsini ama 5 yıl geçerliymiş bu aşı sanırım öle duymuştum bende

canım sana haberım var,bugun saglık ocagına aylık kontrolumuz ıcın gıttım hemsırenın elınden kurtulamadım🙂vurdurmayacagım dedım olmaz saglıgın ıcın senı koruyacak vurucam dedı🙂veeeeeeeeee vurdurdum......ılk an bır agırlık olustu kolumda suan 3 saat gectı agrı yok.....yan etkısı olurmu dedım olmaz dedı...bakalım bu gece ıy gecerse sıkıntı yok yaptır derım.....ıkıncıyı de 1 ay sonrakı kontrolde vurucakmıs....
korkma nurcum olurmu vurdur gıtsınnnnn

Hadi gozzun aydin canim en azindan dusuncesinden kurtulmusundur. iyi olmus sevindim senin adina

ayy ne güzl cnm yaa evt evt bende oliim haklısın tatlım salı ve perşembe aşı günşeriymiş ozman salı günü tıpış tıpış gidicem inşş🙂 sonra neden vurlmadım demektense sağlık bu yanii azcık ağrıda olur artık napalım bebişler için geçmiş olsun sana cnm inş hiç ağrın olmaz atlatırsınn darısı ikinciye

Hadi gozzun aydin canim en azindan dusuncesinden kurtulmusundur. iyi olmus sevindim senin adina
saol canım.....

evet canım haklısın tabıkı vurdur bebıslerımız ıçın.....
sagol canım geceyı ıyı gecırdım sadece kolumun ustune yatamadım🙂onun harıcınde ıyı gectı gecem.....