Şubat 'ta anne olacağım:)

slm kizlarrrr..... bugün zertifikami aldim.... artik egitimciyim 🙂

dünde doktordaydim.... bilin bakalim bu sefer kizimin yüzünün önünde ne varr????
AYAGI...... ben diyorum tüü eli yine yüzünde... doktor dedi bi dk. galiba bu ayak 🙂
ikimizde gülme kirizine girdik... ne kadar elastik kizin var dedi... ve Kizim agzini acti kapatti, esnedi.... cokk tatliydi, tabii eller yine yüzünündeydi....hepsini kayit etti.... tonton yanaklari var, benim gibi 🙂 bu arada kocam dün gelemedi... cdye bakti bana ne dese beyenirsiniz " sen bu cocugu doyurmuyonmu, ac herhalde hep eli agzinda 🙂" bayada ciddi ciddi söyledi ama.... ben yemek az yiyiyormusumda, cok yigcekmisim, cocukda böylelikle yigcekmis 🙂 erkek iste....

bugün sabah sinava girdim, sonra I$e geldim, birazdanda hastaneye dogum hazirlik kursuna gitcem..... offff bügün cokkk dolu dolu gecti ve geciyor.....

buarada kocaciklardan uzak olmak cokkk zorrr oluyor.... allah cabucak kavustursun.... biz allahdan kocisle ayni firmadayizda, patrona diyorum sakin uzaga gönderme diye.. patronda yavrum zaten benim ceneden korktugu icin gönderemiyor 🙂
cnm sertrifikan hayırlı olsunn
kızınada çok güldüm yaa hele babasının dediklerinee aç çocuk açççç hahaha
ye biraz
allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar versin inşallah cnm kurstan güzel bilgiler öğrenirsen bizlede paylaş öptüm seni ve prensesini grşz

mrb cnm görüşemiyoruz gerçekten yaa cnm kpramplar ve ağrılar geçer inşallah bnm çok şükür bi kere oldu kramp bidaha olmadı magnezyumuda içmedim hiç daha inş gerek kalmaz çok fenaydı ağrısı tüm gün sürüyo üstelik.Allah yardımcımız olsun bunları bebişerimiz için yaşadığımız bilmek bile mükemmel bence çok şükr yaa bugünleri görmek için az beklemedik birlikte🙂 tatlım bnm oğlan çok fena hareketli ama geçen arkadaşla konuşuyoz onunda kız bebişti bana dediki bnmki hiç öle çok tepinmezdi mesela yer değiştiğini falan hiç bilmem ben dedi belli olmuyodu öyle dalgalanma faln olmuyodu dedi demekki bazı bebişler biraz daha uslu içerde şimdide bi gör öle tatlıki bıdığı çok akıllı maşallah inşallah bebişler akıllı olurlar yaramazlık konusunda en azından kendiminki için bişi diyemiyom hahaha buarada cnm bnde olmadım tetonoz ay kızcaksınız ama ben korkuyom buaşıdan bide epey xzaman geçti normalde ikinci dozu 4 hafta sonra vuruyolardı bide diyorum tehlikeli olurmu falan ne biliim işte yaa acaba yaptırmasak allah korusun bişi olurmu ufff bilmiyom cnm bende napıcam
canım hareketı var ama cok sert degıl bılmıyorum dogunca ne olur.....magnezyumu ıcıyorum arada yatmadan faydası olsun dıye.....tabıkı bu gunlere sukur canım haklısın bekledık okadar zaman.....olmasam bısey olurmu dıye sordum ben doktora olursan saglıgın ıcın ıyı olur demıstı...mrs m olmamıs sormustum ona ınsallah bısey olmaz canım yaaa.....

selam kızlarrr nasılsınz gorusemıyoruz ne zamandır bebısler ıyıymıs okudugum kadarıyla....bızde her geceyı bu ara kramplarla gecırıyoruz bel ve sırt agrıları yorgunluk derken gunler gecıyor.....
bızım kız cok hareketlı degıl oyle gum gum tekme yemıyorum ben yaaaaaaaaaaa kızlar bır sorun yoktur degıl mı?cok mu nazlı olcak yoksa dıyorum kılosu da ıyıydı ama nıye cok yavas hareket edıyor anlamadım....
tetanozu yaptırmadım herhalde yaptırmayacagım bu gıdısle yapıran oldu mu kızlarrrr bu arada sorayım......
emınecım tebrık ederım senı bu arada...ASEL prenses de ıyımıs sevındım....
carızmacım bu zamanlarda hakkaten ınsan hep esının yanında olmasını ıstıyor ben evden dısarı cıkıp gelene kadar delı oluyorum bırak sehırdısını yanı....allah kavustursun ınsallah canım......
bi sorun olduğunu zannetmiyorum canım sakin bi çocuk demek ki bak ne güzel🙂 aşıyı bende yaptırmadım bi kaç kişiye sordum netten de baktım çocukluk aşılarınız tamsa sorun yok falan diyordu peşine düşmedim ondan sonra 32.haftaya kadar zamanı varmış karar değiştirirsem son hafta gidip vurdurucam ama yan etkilerinden de korkuyorum biraz zaten şikayetlerim arttı bide o eklenirse kafamı kaldıramam heralde o yüzden pek taraftar değilim açıkçası şimdilik...

bi sorun olduğunu zannetmiyorum canım sakin bi çocuk demek ki bak ne güzel🙂 aşıyı bende yaptırmadım bi kaç kişiye sordum netten de baktım çocukluk aşılarınız tamsa sorun yok falan diyordu peşine düşmedim ondan sonra 32.haftaya kadar zamanı varmış karar değiştirirsem son hafta gidip vurdurucam ama yan etkilerinden de korkuyorum biraz zaten şikayetlerim arttı bide o eklenirse kafamı kaldıramam heralde o yüzden pek taraftar değilim açıkçası şimdilik...
aynı seyı duusnuyorum bende canım yan etkıısnden dolayı cekınıyorum yanı.....ayırlısı bakalım gececek bugunlerde ınsallah.....

aynı seyı duusnuyorum bende canım yan etkıısnden dolayı cekınıyorum yanı.....ayırlısı bakalım gececek bugunlerde ınsallah.....
bende yan etkilerinden korkuyorum açıkçası tetanoz ağrılı oluyomuş bide ne biliim işte kaçınıyorum biraz madem 32 ye kadar vakti var bakalım belki olurum ama şimdilik kalıyoo bide acaba 2.dozmu 32.haftaya kadar çünkü iki doz yapıyolarya 4 hafta ara verip öleyse geçicek bnm 2 haftam kalmış aman inşş hayırlısyla sağlıkla doğarlar çok fazlada takılmak ii değil çocukken olduk hepsini ama 5 yıl geçerliymiş bu aşı sanırım öle duymuştum bende

bende yan etkilerinden korkuyorum açıkçası tetanoz ağrılı oluyomuş bide ne biliim işte kaçınıyorum biraz madem 32 ye kadar vakti var bakalım belki olurum ama şimdilik kalıyoo bide acaba 2.dozmu 32.haftaya kadar çünkü iki doz yapıyolarya 4 hafta ara verip öleyse geçicek bnm 2 haftam kalmış aman inşş hayırlısyla sağlıkla doğarlar çok fazlada takılmak ii değil çocukken olduk hepsini ama 5 yıl geçerliymiş bu aşı sanırım öle duymuştum bende

canım sana haberım var,bugun saglık ocagına aylık kontrolumuz ıcın gıttım hemsırenın elınden kurtulamadım🙂vurdurmayacagım dedım olmaz saglıgın ıcın senı koruyacak vurucam dedı🙂veeeeeeeeee vurdurdum......ılk an bır agırlık olustu kolumda suan 3 saat gectı agrı yok.....yan etkısı olurmu dedım olmaz dedı...bakalım bu gece ıy gecerse sıkıntı yok yaptır derım.....ıkıncıyı de 1 ay sonrakı kontrolde vurucakmıs....
korkma nurcum olurmu vurdur gıtsınnnnn:26:

canım sana haberım var,bugun saglık ocagına aylık kontrolumuz ıcın gıttım hemsırenın elınden kurtulamadım🙂vurdurmayacagım dedım olmaz saglıgın ıcın senı koruyacak vurucam dedı🙂veeeeeeeeee vurdurdum......ılk an bır agırlık olustu kolumda suan 3 saat gectı agrı yok.....yan etkısı olurmu dedım olmaz dedı...bakalım bu gece ıy gecerse sıkıntı yok yaptır derım.....ıkıncıyı de 1 ay sonrakı kontrolde vurucakmıs....
Hadi gozzun aydin canim en azindan dusuncesinden kurtulmusundur. iyi olmus sevindim senin adina

ayy ne güzl cnm yaa evt evt bende oliim haklısın tatlım salı ve perşembe aşı günşeriymiş ozman salı günü tıpış tıpış gidicem inşş🙂 sonra neden vurlmadım demektense sağlık bu yanii azcık ağrıda olur artık napalım :yumurta:bebişler için geçmiş olsun sana cnm inş hiç ağrın olmaz atlatırsınn darısı ikinciye

Hadi gozzun aydin canim en azindan dusuncesinden kurtulmusundur. iyi olmus sevindim senin adina
saol canım.....

ayy ne güzl cnm yaa evt evt bende oliim haklısın tatlım salı ve perşembe aşı günşeriymiş ozman salı günü tıpış tıpış gidicem inşş🙂 sonra neden vurlmadım demektense sağlık bu yanii azcık ağrıda olur artık napalım :yumurta:bebişler için geçmiş olsun sana cnm inş hiç ağrın olmaz atlatırsınn darısı ikinciye
evet canım haklısın tabıkı vurdur bebıslerımız ıçın.....
sagol canım geceyı ıyı gecırdım sadece kolumun ustune yatamadım🙂onun harıcınde ıyı gectı gecem.....

Geri