eminegelin Yeni Üye Üye 1 Aralık 2010 #881 bugün yine birsey var sitede... bi yazim cikcakmi bakalim... deneme 1-2 🙂
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 1 Aralık 2010 #882 Birazdan dr gidicem oglum eger hala kafasi yukarda ise dr kendi ceviricekmis... cok korktum arasamda gelmiyorum mu desem acab😀 Nasil ceviricek acaba
Birazdan dr gidicem oglum eger hala kafasi yukarda ise dr kendi ceviricekmis... cok korktum arasamda gelmiyorum mu desem acab😀 Nasil ceviricek acaba
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 1 Aralık 2010 #884 evetttttttttttt ben meaj attım admıne duzelır ınsallahh
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 1 Aralık 2010 #885 eminegelin' Alıntı: cikti 🙂 naber kizlarrr?? Genişletmek için tıkla ... ıyıılık canım senden naber?
eminegelin Yeni Üye Üye 1 Aralık 2010 #886 LaLe_' Alıntı: Birazdan dr gidicem oglum eger hala kafasi yukarda ise dr kendi ceviricekmis... cok korktum arasamda gelmiyorum mu desem acab😀 Nasil ceviricek acaba Genişletmek için tıkla ... Masaj yoluyla cevirmeye calisiyorlar ama senin doktorun planini bilemem 🙂 35-36 haftaya kadar dönmezlerse, yer kalmadigi icin dönemezlermis.... insallah dönerler yaaaaaaaaaaaa
LaLe_' Alıntı: Birazdan dr gidicem oglum eger hala kafasi yukarda ise dr kendi ceviricekmis... cok korktum arasamda gelmiyorum mu desem acab😀 Nasil ceviricek acaba Genişletmek için tıkla ... Masaj yoluyla cevirmeye calisiyorlar ama senin doktorun planini bilemem 🙂 35-36 haftaya kadar dönmezlerse, yer kalmadigi icin dönemezlermis.... insallah dönerler yaaaaaaaaaaaa
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 1 Aralık 2010 #887 LaLe_' Alıntı: Birazdan dr gidicem oglum eger hala kafasi yukarda ise dr kendi ceviricekmis... cok korktum arasamda gelmiyorum mu desem acab😀 Nasil ceviricek acaba Genişletmek için tıkla ... canım ınsallah bır aksılık yoktur.......gıt bence ıhmal etme en azından saklında kalmaz son durumu ogrenırsın......
LaLe_' Alıntı: Birazdan dr gidicem oglum eger hala kafasi yukarda ise dr kendi ceviricekmis... cok korktum arasamda gelmiyorum mu desem acab😀 Nasil ceviricek acaba Genişletmek için tıkla ... canım ınsallah bır aksılık yoktur.......gıt bence ıhmal etme en azından saklında kalmaz son durumu ogrenırsın......
eminegelin Yeni Üye Üye 1 Aralık 2010 #888 tatlı cadım' Alıntı: ıyıılık canım senden naber? Genişletmek için tıkla ... iyi canim... kizla ugra$iyoruz iste 🙂 benim Yardimciya gec gel dedim, 1 saat rahatim 🙂
tatlı cadım' Alıntı: ıyıılık canım senden naber? Genişletmek için tıkla ... iyi canim... kizla ugra$iyoruz iste 🙂 benim Yardimciya gec gel dedim, 1 saat rahatim 🙂
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 1 Aralık 2010 #889 Ben yazilari okuyamiyorum en iyisi sonra deneyim... Gorusuruz kizlar