ohh ya düzeldi galibaa
nasılsınız fıstıklarrrr
aman ıyı olun sevındım.....iyi canim... kizla ugra$iyoruz iste 🙂 benim Yardimciya gec gel dedim, 1 saat rahatim 🙂
ıyıyız canım sen nasılsın?ohh ya düzeldi galibaa
nasılsınız fıstıklarrrr
aman ıyı olun sevındım.....
sen ne zaman ısten ızne cıkacaksın canım?
ıyıyız canım sen nasılsın?
kızlarrrrrrrrrrr bısey sorcam sıze......ısım konusunu bılıyorsunuz kesınlestıremedık daha...bulmustuk ama degıstırmek zorunda kaldık.....sıdmı bır ısım var aklımızda....fıkırlerınızı beklıyorum ısım ıle ılgılı.....nasıl sızce?
ASYA......
çok şükür cnm bende iim kahvaltı yapıcam sütümü içtim biraz zaman geçsin die bekeldim 🙂 acıktık ama artıkiyi canim, sen nasilsinn???
iiz cnm çok şükürr nolsdun işte gün sayıyoruz artık hayırlsıyla iple çekiyorum mrs.m yede çok sevindim ya normalmi oldu acaba kaç kg doğmuş prensesimiz ayy güle güle büyüsün inşşaman ıyı olun sevındım.....
sen ne zaman ısten ızne cıkacaksın canım?
ıyıyız canım sen nasılsın?
çok güzel cnm asya adıyla büyüsünler bizde karar verdik gibi ama babamız değişmezse daha inşş muhammed eymen olcak inşşkızlarrrrrrrrrrr bısey sorcam sıze......ısım konusunu bılıyorsunuz kesınlestıremedık daha...bulmustuk ama degıstırmek zorunda kaldık.....sıdmı bır ısım var aklımızda....fıkırlerınızı beklıyorum ısım ıle ılgılı.....nasıl sızce?
ASYA......
aselde çok hoşşş hayırlısyla bi doğsalar artık isimleriyle bahsetsek onlardan inşşcanim 17.12 son aslinda ama ondan sonrada bi kac gün bi kac saat ugricam... patron ameliyat olcak.... bu $irkete bi patron lazim 🙂
ASYA ismini cokkk severimm.... Selvi boylum al yazmalimda ASYA vardiya.. bayiliyordum o isme... Zaten ASELde ondan cikti (filmde asya romanda asel 🙂)
bence cok hosss.......
çok şükür cnm bende iim kahvaltı yapıcam sütümü içtim biraz zaman geçsin die bekeldim 🙂 acıktık ama artık
iiz cnm çok şükürr nolsdun işte gün sayıyoruz artık hayırlsıyla iple çekiyorum mrs.m yede çok sevindim ya normalmi oldu acaba kaç kg doğmuş prensesimiz ayy güle güle büyüsün inşş
çok güzel cnm asya adıyla büyüsünler bizde karar verdik gibi ama babamız değişmezse daha inşş muhammed eymen olcak inşş
aselde çok hoşşş hayırlısyla bi doğsalar artık isimleriyle bahsetsek onlardan inşş
anladım canım haklısın ınsan ısı bırakırken arkasını dusunuyor🙂canim 17.12 son aslinda ama ondan sonrada bi kac gün bi kac saat ugricam... Patron ameliyat olcak.... Bu $irkete bi patron lazim 🙂
asya ismini cokkk severimm.... Selvi boylum al yazmalimda asya vardiya.. Bayiliyordum o isme... Zaten aselde ondan cikti (filmde asya romanda asel 🙂)
bence cok hosss.......
ooo ikinci ismide ayrı bi güzelmiş yaaa Minaasizi Siskolar siziiiii... yiyin bakalim afiyet olsun 🙂
canim senin bebeyin kilosu bellimi? birsey dedimi doktor..???
benim en son 1359 du ama tabii suan dahada cikmistir...
Muhammed eymen cok güzelllll.... adlariyla yasasinlar insallahhhh... Benim Aselinde bide Minasi var... Asel Mina...